Skincare Centre

by dr. Jetske Ultee

Twee vestigingen: Rotterdam & Huizen


Kom langs in onze eigen kliniek voor: 

  • Een persoonlijke huidanalyse
  • Advies en huidverzorging op maat
  • Verschillende soorten peelings 
  • Microneedling (dermapen)
  • Laser- en OPL-behandelingen

Wil je langskomen in het Skincare Centre voor een behandeling? Of wil je advies over de verschillende behandelopties voor jouw klachten? Start dan online jouw behandeling en vul de vragenlijst in. Je komt direct in contact met onze huidtherapeuten om een (eventuele) afspraak in te plannen.

 

Voor een Persoonlijke Huidanalyse in het Skincare Centre plan je direct zelf een afspraak in.

Boek een afspraak Beperkte beschikbaarheid
Wil jij dat we contact met je opnemen als er last minute een plekje in het Skincare Centre vrijkomt? Laat dan hier je gegevens achter.

Wil je direct een behandeling inplannen? Start dan online en vul de vragenlijst in. Je komt meteen in contact met onze huidtherapeuten om een (eventuele) afspraak in te plannen.
Start hier online jouw behandeling Binnen twee werkdagen reactie. Ook voor online huidadvies.

Het Skincare Centre is maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 tot 16.30 uur. We zijn verder alle werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur.

Skincare Centre
Skincare Centre

Dr. Jetske Ultee: “Een eigen productlijn, een team van huiddeskundigen die mensen kunnen adviseren én een onderzoekstichting … het is altijd mijn droom geweest. Ik ben zo blij dat ik op die manier al zoveel mensen met vragen en huidklachten heb kunnen helpen. Maar in sommige gevallen wil je eigenlijk nog een beetje verder kunnen gaan. Soms is een echt uitgebreide huidanalyse nodig om te zien of bijvoorbeeld bacteriën, schimmels of huidmijten problemen veroorzaken. En welke rol spelen voeding of andere leefstijlfactoren? En zouden medicatie, een peeling of laser nog iets kunnen doen? Heel trots ben ik dan ook, dat ik nu een kliniek heb waar we naar al die dingen kunnen kijken. Waar vier fantastische huidtherapeuten net dat ontbrekende stuk advies en behandelingen kunnen geven. Of het nu voor pigmentvlekken is, voor acne, voor rosacea of gewoon voor het onderhouden van je huid. Ik moet er wel bij zeggen: de plekjes in de agenda zijn beperkt, maar iedereen is welkom!"

Behandelingen

Persoonlijke Huidanalyse

Ben je benieuwd naar de conditie van je huid? Heb je onze online huidanalyse al gedaan, maar wil je toch graag een persoonlijk advies? Dan kun je terecht voor een uitgebreide Persoonlijke Huidanalyse.

 

Wat houdt dit consult in?
Bij een persoonlijk huidconsult brengen we de huid echt tot in detail in kaart. Dat doen we met wetenschappelijke meetapparatuur. We kijken bijvoorbeeld naar de textuur van de huid, de barrièrefunctie, talgproductie en hydratatie, en we meten de zuurgraad. Wist je bijvoorbeeld dat een te hoge pH-waarde mogelijk een rol speelt bij aandoeningen als eczeem, acne en rosacea? En wist je dat een beschadigde huidbarrière heel wat klachten in stand houdt?

Met een speciale lamp kunnen we vervolgens nog kijken naar bacteriegroei op de huid. Ook kunnen we een huidsample nemen en onder de microscoop bekijken hoe het zit met de aanwezigheid van mijten. Misschien is de balans van deze huidbewoners heel erg scheef ‘gegroeid’ en verklaart dit nu juist de klachten die je hebt. Verder kunnen we onzichtbare uv-schade in beeld brengen. Het kan gaan om schade van soms wel twintig jaar terug. Wat kun je daar het beste aan doen?

En heb je last van pigmentvlekken, dan is het belangrijk om te weten waardoor deze zijn veroorzaakt. Zijn het zonnevlekken of is de pigmentophoping misschien ontstaan na een wondje of ontsteking in de huid?

 

Voeding en leefstijl

Na deze uitgebreide metingen krijgen we een heel goed beeld van de conditie van jouw huid en wordt duidelijk welke aspecten (meer) aandacht verdienen. We geven niet alleen advies over het gebruik van de producten van Dr. Jetske Ultee, maar ook over aanvullende producten of behandelingen in het geval van bijvoorbeeld een huidprobleem als acne of rosacea. Ook leer je meer over het effect van leef- en eetgewoonten op je huid. Want wist je dat ook voeding, stress, een gebrek aan slaap en hormoonschommelingen de huidconditie kunnen beïnvloeden?

Na je consult ga je kortom naar huis met heel veel (nieuwe) kennis over je huid en een op maat gemaakt huidverzorgingsplan.

 

Zo bereid je je voor op de afspraak
Vul vooraf onze vragenlijst in

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt voor een Persoonlijke Huidanalyse, krijg je een bevestigingsmail met daarin ook een link naar een online vragenlijst. Om je zo goed mogelijk advies te kunnen geven, vragen we je deze in te vullen voordat je komt.

 

 

Kom met een schone huid

De huidmetingen zijn het meest accuraat wanneer deze worden gedaan op een schone huid. Het beste is om je gezicht twee tot drie uur voor de afspraak te reinigen en daarna niets meer aan te brengen op je huid; ook geen crème. Mascara en oogpotlood mag je laten zitten. Als het niet lukt met een gereinigde huid te komen, dan kunnen we je huid in het Skincare Centre schoonmaken. Om tot een goede analyse te komen passen we de volgorde van de metingen dan aan.

 

Zorg dat je huid tien minuten kan acclimatiseren in het Skincare Centre 

Probeer tien minuten van tevoren aanwezig te zijn voor je Persoonlijke Huidanalyse. Dan kan je huid alvast wennen aan de temperatuur en luchtvochtigheid van het Skincare Centre. Wij zorgen ondertussen voor een lekker kopje koffie of thee.

 

Vervolgafspraak Huidanalyse

De kans is groot dat je na de uitgebreide huidanalyse je huidverzorgingsroutine en misschien ook wat leefstijlgewoontes hebt aangepast. Na enkele maanden kun je meten of je huid inderdaad verbeterd is. 

 

Wat houdt dit consult in?

Na een kort consult zullen weer dezelfde metingen verricht worden als tijdens de eerste uitgebreide huidanalyse. Samen lopen we de uitslagen van beide metingen na. Wat is er veranderd? Zijn er duidelijke verbeteringen, of zijn er nog verbeterpunten? Aan de hand van de resultaten kan het huidverzorgingsplan worden bijgesteld.

 

Zo bereid je je voor op de afspraak
Vul vooraf onze vragenlijst in

Wanneer je een vervolgafspraak op de Persoonlijke Huidanalyse hebt gemaakt, krijg je een bevestigingsmail met daarin ook een link naar een online vragenlijst. Om je zo goed mogelijk advies te kunnen geven, vragen we je deze in te vullen voordat je komt.

 

Kom met een schone huid

De huidmetingen zijn het meest accuraat wanneer deze worden gedaan op een schone huid. Het beste is om je gezicht twee tot drie uur voor de afspraak te reinigen en daarna niets meer aan te brengen op je huid; ook geen crème. Mascara en oogpotlood mag je laten zitten. Als het niet lukt met een gereinigde huid te komen, dan kunnen we je huid in het Skincare Centre schoonmaken. Om tot een goede analyse te komen passen we de volgorde van de metingen dan aan.

 

Zorg dat je huid tien minuten kan acclimatiseren in het Skincare Centre 

Probeer tien minuten van tevoren aanwezig te zijn. Dan kan je huid alvast wennen aan de temperatuur en luchtvochtigheid van het Skincare Centre. Wij zorgen ondertussen voor een lekker kopje koffie of thee.

 

Peeling

Met een peeling wordt het bovenste dode laagje van je huid ‘verwijderd’. Het is een effectieve methode om de vermoeide, doffe en/of verouderde huid ‘op te frissen’ en om oneffenheden als puistjes en pigmentvlekken te verminderen. 

 

Wat houdt een peeling in?

Bij een chemische peeling wordt met behulp van een hoge concentratie van een zuur, bijvoorbeeld glycolzuur, melkzuur of salicylzuur, het bovenste laagje van de huid ‘verwijderd’. Dat wil zeggen: de ingrediënten die we op de huid aanbrengen, zorgen ervoor dat dode huidcellen makkelijker loslaten, waardoor een frisse huid tevoorschijn komt. Oneffenheden zoals littekens, puistjes of zonschade kunnen hierdoor bijvoorbeeld minder zichtbaar worden. Bovendien stimuleert een peeling de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid steviger wordt.

Hoe diep een peeling werkt, hangt af van verschillende eigenschappen, zoals het gebruikte ingrediënt, de concentratie, het oplosmiddel en de pH-waarde van het product. Oppervlakkige peelings zoals 20% salicylzuur dringen niet verder door dan de epidermis (bovenste huidlaag) en gebruik je bijvoorbeeld bij mee-eters of een wat vettige huid. Middeldiepe peelings, zoals 70% glycolzuur, dringen door tot en met de diepere huidlaag en gebruik je echt bij verouderingsverschijnselen.

 

Welke peeling wordt er gebruikt?
Afhankelijk van je klachten en wensen, en op basis van de metingen tijdens de Persoonlijke Huidanalyse of Intake, bepalen we welke peeling het beste bij je past. Zo kiezen we bij een gevoelige huid meestal voor een combinatie van lagere concentraties zuren en bij een huid met veel zonschade voor een hogere concentratie glycolzuur. Maar ook andere (combinaties van) zuren zijn mogelijk. Samen stellen we daarom een op maat gemaakt behandelplan op. Voor het beste resultaat zijn gemiddeld zes tot acht behandelingen nodig, met tussenpozen van twee tot drie weken.

 

Zo ziet de behandeling eruit
De huid wordt eerst gereinigd. Daarna kunnen we de peeling aanbrengen. Dit voelt wat tintelend aan op de huid, een gevoel dat vaak na een paar minuten afneemt. We kijken goed naar de reactie van de huid. Als de peeling voldoende gewerkt heeft, wordt deze eraf gehaald. Daarna krijg je een neutraliserende en kalmerende nabehandeling met producten die bij jouw huid passen. Als laatste wordt je gezicht ingesmeerd met een geschikte beschermende crème. Je gaat met een ontspannen gevoel naar huis. 

 

Goed gevoel, ook vanbinnen
Chemische peelings worden niet alleen effectief ingezet bij klachten als acne of littekens. De gezichtsbehandeling wordt juist ook gedaan om een vermoeide, doffe en/of verouderde huid ‘op te frissen’. En wist je dat uit onderzoek blijkt dat een peeling mensen ook vanbinnen goed doet? Niet alleen de huid knapt op van de behandeling, ook het zelfvertrouwen stijgt.

 

Bij acne, rosacea en pigmentvlekken
Er is veel onderzoek gedaan naar het effect van een peeling bij specifieke huidklachten als acne, littekens door acne, rosacea, huidveroudering en pigmentvlekken. Zijn er beperkingen bij deze huidproblemen? Wat werkt en wat niet? Je kunt hierover meer lezen in de blog over peelings.

 

Zo bereid je je voor op de afspraak

Het is fijn als je met een schone huid naar je afspraak komt. Na de peeling kan de huid wat rood zien en licht tintelend aanvoelen. Je kunt gewoon alles doen, maar houd hier rekening mee als je nog (werk)afspraken hebt. Zorg er daarnaast voor dat je de Informatiebrief en Instructies goed hebt doorgenomen die je tijdens de Intake hebt gekregen.

De allerbeste voorbereiding is wanneer je al een paar weken voor de behandeling bent gestart met de Exfoliant en het Vitamin A Serum van Dr. Jetske Ultee. Mocht je nog niet bekend zijn met deze producten, dan kun je deze meteen na de eerste behandeling gaan gebruiken. Gebleken is dat je dan meer en langer effect van de peeling ziet.

 

Laser- en OPL-behandeling

Met laserbehandelingen kunnen tekenen van huidveroudering als fijne lijntjes en rimpels, of andere huidklachten als acne worden verbeterd. Behandeling met OPL zorgt voor vermindering van pigmentvlekjes, roodheid en couperose, en daarmee uiteindelijk een egalere teint van de huid.

 

Welke laser wordt er gebruikt?

De laser- en OPL-behandelingen worden uitgevoerd met het Cynosure Icon Systeem. Voor de laserbehandeling wordt gebruikgemaakt van de ‘Erbium: Glass 1540 nm’; voor de OPL-behandeling gebruiken we de ‘MaxG 532nm en 800-1064nm'. 

 

Wat houdt de laser- of OPL-behandeling in?

Bij de behandeling met laser wordt met licht van een specifieke golflengte gewerkt, wat zorgt voor collageenaanmaak en krimping van weefsel in de huid. Hierdoor zal de huid steviger worden. Bij OPL werken we met licht van twee verschillende golflengten. Een soort die werkt tegen pigment en een soort die  de roodheid moet verminderen. Zo ontstaat een frissere en egalere huid. Het beste resultaat wordt vaak bereikt wanneer de huid meerdere keren behandeld wordt, of wanneer verschillende behandelingen worden gecombineerd. De mogelijkheden worden besproken tijdens de intake. Hier vind je de prijslijst voor de laser- en OPL-behandelingen.

 

Zo ziet de behandeling eruit

De huid wordt eerst gereinigd. Om de ogen te beschermen krijg je tijdens de behandeling een brilletje. De laserpulsen voelen als korte warme prikjes en zorgen voor warmte in de huid. Om meer comfort te bieden, kan tijdens de behandeling gekoelde lucht over de huid geblazen worden. Ook kunnen na afloop coolpacks extra verkoeling geven. De duur van de behandeling ligt aan het te behandelen gebied (zelden langer dan 45 minuten).

 

Zo bereid je je voor op de afspraak

Na de laserbehandeling kan de huid wat rood en gezwollen zijn. De zwelling kan drie tot vijf dagen aanhouden, houd hier  rekening mee tijdens het inplannen van je verdere afspraken die week. De roodheid is de volgende dag vaak al grotendeels verdwenen. Na een OPL-behandeling zullen zichtbare pigmentvlekjes tijdelijk donkerder verkleuren (5-7 dagen). Op de dag van de behandeling kan de huid rood zien.

 

Microneedling (Dermapen)

De Dermapen verzacht fijne lijntjes, vermindert pigmentvlekken en maakt de huidstructuur gladder, bijvoorbeeld bij grove poriën of acnelittekentjes. Verder kunnen skincare-ingrediënten beter hun werk doen.

 

Welk apparaat wordt er gebruikt?

Er zijn verschillende soorten Dermapennen. In het Skincare Centre werken we met de Dermapen 4. Deze pen werkt heel veilig en precies. Ook kunnen we zelf instellen hoe diep de naaldjes in de huid komen. Daardoor kan de behandeling zowel worden ingezet bij diepere (acne)littekens, als bij heel fijne lijntjes.

 

Wat houdt een Dermapenbehandeling precies in?

In de huid worden kleine kanaaltjes gemaakt, waardoor skincare-ingrediënten die we gebruiken tijdens de behandeling dieper in de huid terecht kunnen komen. Hierdoor kunnen ze goed hun werk doen. Maar dat is niet het enige, de fibroblast (een bepaald type huidcel) wordt getriggerd om collageen aan te maken, waardoor pigmentvlekken, fijne lijntjes en de huidstructuur zullen verbeteren.

 

Zo ziet de behandeling eruit

We reinigen je huid en smeren daarna een serum op je huid. Dit serum bereiden we ter plekke en is volledig afgestemd op de behoeftes van jouw huid. Vervolgens behandelen we je huid met de Dermapen. Tot slot brengen we een kalmerend masker aan op je huid. De hele behandeling duurt ongeveer een uur.

 

Zo bereid je je voor op de afspraak

Het is heel fijn als je zonder make-up naar de afspraak komt. Dit geldt ook voor oogmake-up. Na de behandeling is je huid rood en kan je gezicht warm aanvoelen. Houd hier rekening mee als je daarna nog (werk)afspraken hebt.

 

Natura Peel

Peelings worden gebruikt om klachten als puistjes, fijne lijntjes, droogte of verstopte poriën te verminderen. De Natura peel gaat nog een stapje verder, hierbij wordt namelijk ook gebruikgemaakt van de laser.

 

Wat houdt een Natura Peel in?

De Natura Peel bestaat uit een bamboemasker met een heleboel antioxidanten. Het bamboemasker bevat groeifactoren die de aanmaak van collageen en elastine stimuleren. Collageen en elastine zijn de bouwstenen die de huid stevig en elastisch houden.

 

Zo ziet de behandeling eruit

De huid wordt eerst gereinigd. Daarna kunnen we het masker aanbrengen. Het masker is eerst grijs van kleur en zal na contact met de huid zwart kleuren. Het masker masseren we goed in om de actieve stofjes vrij te laten komen. Vervolgens gebruiken we de laser om de peeling op de huid te hechten. Je krijgt hierbij ook een speciale bril op om je ogen te beschermen tegen het laserlicht. Hierna wordt de peeling als het ware van de huid ‘afgeschoten’. Je hoort hierbij ook flink wat geluid van het mechanisme dat hierbij op gang komt. Zo creëren we warmte in de huid, waardoor de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt. Op deze manier werken we het hele gezicht af tot de peeling helemaal van de huid af is. Tot slot zullen brengen we zonnebrandcrème aan op de huid.

 

Hoe zie ik er na afloop uit?

De Natura Peel geeft direct na de behandeling een mooie glow aan de huid en heeft nauwelijks hersteltijd waardoor je niet gezwollen of rood zal zijn. Daarom staat de Natura Peel ook wel bekend als de Party Peel. Een perfecte behandeling een dag voor een feestje, bruiloft of andere gelegenheid, omdat je huid er gelijk stralend uitziet.

 

Zo bereid je je voor op de afspraak

Het is fijn als je met een schone huid naar je afspraak komt. Na de peeling kan de huid wat rood zien en licht tintelend aanvoelen. Je kunt gewoon alles doen, maar houd hier rekening mee als je nog (werk)afspraken hebt. Zorg er daarnaast voor dat je de Informatiebrief en Instructies goed hebt doorgenomen die je tijdens de Intake hebt gekregen.

 

Kies voor meerdere behandelingen om het mooie resultaat te behouden.

 

Ik ben erg blij met de behandelingen bij Jetske Ultee. De huidtherapeuten zijn zeer kundig en denken met je mee voor de beste resultaten. De producten zijn erg goed en tesamen met de behandelingen is mijn rosacea goed onder controle. De service, telefonisch en persoonlijk, is zeer hoog.
Ik kom sinds bijna een jaar in de huidkliniek en mijn huid is er aanmerkelijk op vooruit gegaan. Met de huidtherapeute evalueer ik regelmatig en stel doelen zo nodig bij. Er is een zeer persoonlijke aanpak en men weet precies wie men voor zich heeft. Erg prettig!
Ben ontzettend goed geholpen in het Skincare Centre. Er wordt écht de tijd genomen voor je.
Ik heb nog nooit zo'n betrokken (huid)therapeut meegemaakt. Er wordt onwijs goed naar je geluisterd, je voelt je serieus genomen, men heeft de juiste apparatuur en kennis paraat om een diagnose te stellen en er wordt buitengewoon snel geantwoord op telefoontjes en/of mail. Voor degenen die twijfelen over een huidanalyse: het loont de moeite. Veel dank!

Wat zijn de kosten? Hier vind je een overzicht
Persoonlijke Huidanalyse

Let op! Sommige behandelingen kun je zelf inplannen via onze agenda. Weet je niet welke behandeling je nodig hebt? Maak dan een afspraak voor een Persoonlijke Huidanalyse of vul het (online) intakeformulier in via onze Personal Skin CoachingPersoonlijke Huidanalyse €65,00
Vervolgafspraak Huidanalyse €37,50 


Rosacea

Peelingbehandeling €80,00
IPL enkel rood vlekje €70,00 
IPL enkele rode vlekjes €102,50
IPL een wang of voorhoofd €127,50
IPL beide wangen €160,00
IPL hele gezicht €187,50
Demodex mijt test €37,50


Couperose

Laser enkel vaatje €70,00
Laser enkele vaatjes €102,50 
Laser een wang of voorhoofd €127,50
Laser beide wangen €160,00


Beenvaatjes

Beenvaatjes vanaf €100,00


Acne

Milde peeling €65,00
TCA peeling €192,50 
Laserbehandeling + peeling  €200,00


(Acne)Littekens

Dermapen vanaf €65,00
IPL vanaf €70,00 
Laser vanaf €102,50
TCA vanaf €80,00
Pixel peel hele gezicht €250,00


Huidverbetering

Milde peeling €80,00
TCA peeling €192,50 
Dermapen klein gebied vanaf €50,00
Dermapen hele gezicht €182,50
Dermapen hele gezicht+ hals of decolleté €215,00
Pixel peel hele gezicht €225,00 
Laser neus of kin €160,00
Laser een wang of het voorhoofd €202,50
Laser beide wangen €240,00
Laser het hele gezicht €295,00
Naturapeel*  €195,00


Pigmentvlekken

IPL enkel vlekje €70,00
IPL enkele vlekjes €102,50
IPL een wang of het voorhoofd €127,50
Beide wangen €160,00
Het hele gezicht €187,50
Laser enkel vlekje €70,00 
Laser enkele vlekjes €102,50
Laser een wang of voorhoofd €127,50
Laser beide wangen €160,00

Let op!  Voor alle behandelingen geldt dat de prijs afhankelijk is van het precieze behandelgebied. Voor het verbeteren van de huid zijn meestal meerdere behandelingen nodig of een combinatie van behandelingen. Dit zal worden besproken tijdens je eerste afspraak.


Let op!  Voor het beste resultaat adviseren wij behandelingen in kuurverband. Hierbij ontvang je korting. Dit zal ook besproken worden tijdens de eerste afspraak.


*Deze behandeling is alleen te boeken op locatie Rotterdam

DR. JETSKE ULTEE

‘Soms kan het fijn zijn
als iemand even meekijkt naar je huid’

Veelgestelde vragen
Hoe maak ik een afspraak in het Skincare Centre?

Je kunt een afspraak maken via onze reserveringspagina. Hier geef je eerst aan of je naar het Skincare Centre in Huizen wilt of in Rotterdam. Vervolgens kun je kiezen voor een persoonlijke huidanalyse of een intake. Daarna kun je samen met de huidtherapeut behandelingen inplannen. Mocht er geen ruimte in onze agenda zijn, meld je dan aan voor de wachtlijst. Dan ben je de eerste die we op de hoogte brengen. Het gebeurt best vaak dat er toch nog een plekje vrijkomt.

 

Wat zijn de openingstijden van het Skincare Centre?

Voor advies en behandelingen kun je maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16:30 uur terecht in het Skincare Centre. We zijn verder alle werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur.

 

Wat zijn de adres- en contactgegevens van het Skincare Centre?

Ons adres in Rotterdam:
Koningin Emmaplein 7
3016 AA Rotterdam

 

Ons adres in Huizen:
Zwaardklamp 5
1271 GK Huizen

 

Tel. +31 (0)10 4363 276
E-mail: [email protected]  

 

 

Kun je parkeren bij het Skincare Centre?

In Rotterdam:

In de omgeving van het Skincare Centre van dr. Jetske Ultee is voldoende parkeergelegenheid. Houd er wel rekening mee dat dit deel van Rotterdam druk kan zijn en dat je moet betalen voor parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn Scheepvaartkwartier, Museumpark en Erasmusbrug.

 

In Huizen:

In de omgeving van het Skincare Centre in Huizen is genoeg parkeergelegenheid. Voor de deur van het Skincare Centre is een parkeerplek. Als die bezet is kun je in de omliggende straten gratis parkeren.

 

 

Hoe kom ik met het openbaar vervoer?

Rotterdam:

Het Skincare Centre is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Rotterdam Centraal neem je tram 7 (richting Willemsplein) naar de halte Westplein. Vanaf hier is het nog twee minuten lopen.

 

Huizen:

Het Skincare Centre in Huizen kun je het beste bereiken met de auto. Wil je toch met het openbaar vervoer? Dan kun je met de bus naar bushalte Baanbergerweg in Huizen. Daarna is het nog 15 minuten lopen naar de locatie.

 

 

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Mocht je je afspraak niet kunnen nakomen, dan kan je deze tot 24 uur van te voren annuleren via de link in je bevestigingsmail van je afspraak. Mocht je afspraak binnen 24 uur plaatsvinden, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via [email protected] of 010 4363 276.

 

 

Hoe werkt het inloggen in het reserveringssysteem?

Het reserveringssysteem staat los van je account voor de webshop van Dr. Jetske Ultee. Voor het maken van een behandelafspraak moet je dus een nieuw profiel aanmaken.

 

 

Staat jouw vraag er niet tussen?
Blogs Lees meer over dit product

dr. Jetske Ultee

“Ik help je aan een mooie huid met advies op maat en producten die écht werken.”

dr. Jetske Ultee

“Ik help je aan een mooie huid met advies op maat en producten die écht werken.”

Ontwikkeld door dr. Jetske Ultee

Dr. Jetske Ultee: “Ik was jaren op zoek naar huidverzorgingsproducten die aan mijn eisen voldeden – met goede actieve ingrediënten en zonder irriterende stoffen – maar dat bleek ingewikkeld. Daarom besloot ik twaalf jaar geleden om mijn eigen huidverzorgingslijn te starten. Eindelijk kon ik producten samenstellen precies zoals ik ze wil: mild en bewezen effectief. Mijn producten zijn daardoor geschikt voor iedere huid, juist ook voor de gevoelige huid, zelfs die met acne- of rosaceaklachten.”

Wetenschappelijk bewezen ingrediënten

Dr. Jetske Ultee: “In mijn producten gebruik ik hoge concentraties werkzame ingrediënten, zoals vitamine C, niacinamide en vitamine A, waarvan we uit wetenschappelijk onderzoek en uit 12 jaar praktijkervaring weten dat ze écht iets doen voor de huid. Denk daarbij aan het lichter maken van pigmentvlekjes, het verminderen van roodheid, het verzachten van lijntjes én het zo lang mogelijk uitstellen van de vorming van rimpels … Met de juiste stoffen kun je zoveel bereiken.”

 

“Het is voor mij heel belangrijk dat alle ingrediënten veilig zijn. Zo veilig dat ik de producten die ik maak ook met een gerust hart mijn kinderen kan laten gebruiken. Mijn huidverzorging is mild en bevat geen parfum of irriterende stoffen.” 

Effectief bij iedere huid (zelfs de meest gevoelige)

Dr. Jetske Ultee: “Als je net bent gestart met een nieuwe beautyroutine merk je niet meteen of een product werkt voor je huid. Hét resultaat zie je vaak ook pas na een aantal weken. Ik vind het daarom heel belangrijk dat je rustig de tijd kunt nemen om mijn producten uit te proberen. Daarom krijg je al mijn producten 30 dagen op proef. Ben je niet tevreden? Dan krijg je je aankoopbedrag gewoon retour. En daar doe ik niet moeilijk over, want de ervaring leert dat er maar weinig producten retour komen.’’

Lokaal geproduceerd

Dr. Jetske Ultee: “Om de werkzaamheid van de actieve ingrediënten die ik gebruik zo hoog mogelijk te houden, wordt mijn huidverzorging in kleine oplages in Nederland geproduceerd. Ook bewaren we de producten met gevoelige, actieve stoffen gekoeld voor ze verzonden worden. Zo heb je altijd een vers en werkzaam product in handen.

 

Ik kijk niet alleen nauwkeurig naar de formulering van een product, ook de verpakking wordt met zorg uitgekozen. Sommige ingrediënten blijven echt véél stabieler en langer werkzaam als je ze in een speciale luchtdichte verpakking doet. Voor de producten met hoge concentraties antioxidanten heb ik daarom gekozen voor een airless flesje met een pompje. En die pompjes, die we ook voor de andere producten hebben, zorgen er meteen voor dat je product schoon blijft.’’

Klantcijfer: 9.4

Dr. Jetske Ultee: “Ik ben ontzettend trots dat klanten mijn producten en onze service waarderen met een 9.4 uit 10. Daar doe ik het voor! Je kunt hier alle ervaringen lezen.”

Veilig | Parfumvrij | Vegan