Skincare Centre

by dr. Jetske Ultee


Kom langs in onze eigen kliniek voor: 

  • Een persoonlijke huidanalyse
  • Advies en huidverzorging op maat
  • Verschillende soorten peelings 
  • Microneedling (dermapen)
  • Laser- en OPL-behandelingen

Wil je langskomen in het Skincare Centre voor een behandeling? Of wil je advies over de verschillende behandelopties voor jouw klachten? Start dan online jouw behandeling en vul de vragenlijst in. Je komt direct in contact met onze huidtherapeuten om een (eventuele) afspraak in te plannen.

 

Voor een Persoonlijke Huidanalyse in het Skincare Centre plan je direct zelf een afspraak in.

Start hier online jouw behandeling Binnen twee werkdagen reactie. Ook voor online huidadvies
Plan een persoonlijke huidanalyse Beperkte beschikbaarheid
Wil jij dat we contact met je opnemen als er last minute een plekje in het Skincare Centre vrijkomt? Laat dan hier je gegevens achter.

Het Skincare Centre is maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 tot 16.30 uur. We zijn verder alle werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur.

Skincare Centre
Skincare Centre

Dr. Jetske Ultee: “Een eigen productlijn, een team van huiddeskundigen die mensen kunnen adviseren én een onderzoekstichting … het is altijd mijn droom geweest. Ik ben zo blij dat ik op die manier al zoveel mensen met vragen en huidklachten heb kunnen helpen. Maar in sommige gevallen wil je eigenlijk nog een beetje verder kunnen gaan. Soms is een echt uitgebreide huidanalyse nodig om te zien of bijvoorbeeld bacteriën, schimmels of huidmijten problemen veroorzaken. En welke rol spelen voeding of andere leefstijlfactoren? En zouden medicatie, een peeling of laser nog iets kunnen doen? Heel trots ben ik dan ook, dat ik nu een kliniek heb waar we naar al die dingen kunnen kijken. Waar vier fantastische huidtherapeuten net dat ontbrekende stuk advies en behandelingen kunnen geven. Of het nu voor pigmentvlekken is, voor acne, voor rosacea of gewoon voor het onderhouden van je huid. Ik moet er wel bij zeggen: de plekjes in de agenda zijn beperkt, maar iedereen is welkom!"

Behandelingen

Persoonlijke Huidanalyse

Ben je benieuwd naar de conditie van je huid? Heb je onze online huidanalyse al gedaan, maar wil je toch graag een persoonlijk advies? Dan kun je terecht voor een uitgebreide Persoonlijke Huidanalyse.

 

Wat houdt dit consult in?
Bij een persoonlijk huidconsult brengen we de huid echt tot in detail in kaart. Dat doen we met wetenschappelijke meetapparatuur. We kijken bijvoorbeeld naar de textuur van de huid, de barrièrefunctie, talgproductie en hydratatie, en we meten de zuurgraad. Wist je bijvoorbeeld dat een te hoge pH-waarde mogelijk een rol speelt bij aandoeningen als eczeem, acne en rosacea? En wist je dat een beschadigde huidbarrière heel wat klachten in stand houdt?

Met een speciale lamp kunnen we vervolgens nog kijken naar bacteriegroei op de huid. Ook kunnen we een huidsample nemen en onder de microscoop bekijken hoe het zit met de aanwezigheid van mijten. Misschien is de balans van deze huidbewoners heel erg scheef ‘gegroeid’ en verklaart dit nu juist de klachten die je hebt. Verder kunnen we onzichtbare uv-schade in beeld brengen. Het kan gaan om schade van soms wel twintig jaar terug. Wat kun je daar het beste aan doen?

En heb je last van pigmentvlekken, dan is het belangrijk om te weten waardoor deze zijn veroorzaakt. Zijn het zonnevlekken of is de pigmentophoping misschien ontstaan na een wondje of ontsteking in de huid?

 

Voeding en leefstijl

Na deze uitgebreide metingen krijgen we een heel goed beeld van de conditie van jouw huid en wordt duidelijk welke aspecten (meer) aandacht verdienen. We geven niet alleen advies over het gebruik van de producten van Dr. Jetske Ultee, maar ook over aanvullende producten of behandelingen in het geval van bijvoorbeeld een huidprobleem als acne of rosacea. Ook leer je meer over het effect van leef- en eetgewoonten op je huid. Want wist je dat ook voeding, stress, een gebrek aan slaap en hormoonschommelingen de huidconditie kunnen beïnvloeden?

Na je consult ga je kortom naar huis met heel veel (nieuwe) kennis over je huid en een op maat gemaakt huidverzorgingsplan.

 

Zo bereid je je voor op de afspraak
Vul vooraf onze vragenlijst in

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt voor een Persoonlijke Huidanalyse, krijg je een bevestigingsmail met daarin ook een link naar een online vragenlijst. Om je zo goed mogelijk advies te kunnen geven, vragen we je deze in te vullen voordat je komt.

 

 

Kom met een schone huid

De huidmetingen zijn het meest accuraat wanneer deze worden gedaan op een schone huid. Het beste is om je gezicht twee tot drie uur voor de afspraak te reinigen en daarna niets meer aan te brengen op je huid; ook geen crème. Mascara en oogpotlood mag je laten zitten. Als het niet lukt met een gereinigde huid te komen, dan kunnen we je huid in het Skincare Centre schoonmaken. Om tot een goede analyse te komen passen we de volgorde van de metingen dan aan.

 

Zorg dat je huid tien minuten kan acclimatiseren in het Skincare Centre 

Probeer tien minuten van tevoren aanwezig te zijn voor je Persoonlijke Huidanalyse. Dan kan je huid alvast wennen aan de temperatuur en luchtvochtigheid van het Skincare Centre. Wij zorgen ondertussen voor een lekker kopje koffie of thee.

 

Vervolgafspraak Huidanalyse

De kans is groot dat je na de uitgebreide huidanalyse je huidverzorgingsroutine en misschien ook wat leefstijlgewoontes hebt aangepast. Na enkele maanden kun je meten of je huid inderdaad verbeterd is. 

 

Wat houdt dit consult in?

Na een kort consult zullen weer dezelfde metingen verricht worden als tijdens de eerste uitgebreide huidanalyse. Samen lopen we de uitslagen van beide metingen na. Wat is er veranderd? Zijn er duidelijke verbeteringen, of zijn er nog verbeterpunten? Aan de hand van de resultaten kan het huidverzorgingsplan worden bijgesteld.

 

Zo bereid je je voor op de afspraak
Vul vooraf onze vragenlijst in

Wanneer je een vervolgafspraak op de Persoonlijke Huidanalyse hebt gemaakt, krijg je een bevestigingsmail met daarin ook een link naar een online vragenlijst. Om je zo goed mogelijk advies te kunnen geven, vragen we je deze in te vullen voordat je komt.

 

Kom met een schone huid

De huidmetingen zijn het meest accuraat wanneer deze worden gedaan op een schone huid. Het beste is om je gezicht twee tot drie uur voor de afspraak te reinigen en daarna niets meer aan te brengen op je huid; ook geen crème. Mascara en oogpotlood mag je laten zitten. Als het niet lukt met een gereinigde huid te komen, dan kunnen we je huid in het Skincare Centre schoonmaken. Om tot een goede analyse te komen passen we de volgorde van de metingen dan aan.

 

Zorg dat je huid tien minuten kan acclimatiseren in het Skincare Centre 

Probeer tien minuten van tevoren aanwezig te zijn. Dan kan je huid alvast wennen aan de temperatuur en luchtvochtigheid van het Skincare Centre. Wij zorgen ondertussen voor een lekker kopje koffie of thee.

 

Peeling

Met een peeling wordt het bovenste dode laagje van je huid ‘verwijderd’. Het is een effectieve methode om de vermoeide, doffe en/of verouderde huid ‘op te frissen’ en om oneffenheden als puistjes en pigmentvlekken te verminderen. 

 

Wat houdt een peeling in?

Bij een chemische peeling wordt met behulp van een hoge concentratie van een zuur, bijvoorbeeld glycolzuur, melkzuur of salicylzuur, het bovenste laagje van de huid ‘verwijderd’. Dat wil zeggen: de ingrediënten die we op de huid aanbrengen, zorgen ervoor dat dode huidcellen makkelijker loslaten, waardoor een frisse huid tevoorschijn komt. Oneffenheden zoals littekens, puistjes of zonschade kunnen hierdoor bijvoorbeeld minder zichtbaar worden. Bovendien stimuleert een peeling de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid steviger wordt.

Hoe diep een peeling werkt, hangt af van verschillende eigenschappen, zoals het gebruikte ingrediënt, de concentratie, het oplosmiddel en de pH-waarde van het product. Oppervlakkige peelings zoals 20% salicylzuur dringen niet verder door dan de epidermis (bovenste huidlaag) en gebruik je bijvoorbeeld bij mee-eters of een wat vettige huid. Middeldiepe peelings, zoals 70% glycolzuur, dringen door tot en met de diepere huidlaag en gebruik je echt bij verouderingsverschijnselen.

 

Welke peeling wordt er gebruikt?
Afhankelijk van je klachten en wensen, en op basis van de metingen tijdens de Persoonlijke Huidanalyse of Intake, bepalen we welke peeling het beste bij je past. Zo kiezen we bij een gevoelige huid meestal voor een combinatie van lagere concentraties zuren en bij een huid met veel zonschade voor een hogere concentratie glycolzuur. Maar ook andere (combinaties van) zuren zijn mogelijk. Samen stellen we daarom een op maat gemaakt behandelplan op. Voor het beste resultaat zijn gemiddeld zes tot acht behandelingen nodig, met tussenpozen van twee tot drie weken.

 

Zo ziet de behandeling eruit
De huid wordt eerst gereinigd. Daarna kunnen we de peeling aanbrengen. Dit voelt wat tintelend aan op de huid, een gevoel dat vaak na een paar minuten afneemt. We kijken goed naar de reactie van de huid. Als de peeling voldoende gewerkt heeft, wordt deze eraf gehaald. Daarna krijg je een neutraliserende en kalmerende nabehandeling met producten die bij jouw huid passen. Als laatste wordt je gezicht ingesmeerd met een geschikte beschermende crème. Je gaat met een ontspannen gevoel naar huis. 

 

Goed gevoel, ook vanbinnen
Chemische peelings worden niet alleen effectief ingezet bij klachten als acne of littekens. De gezichtsbehandeling wordt juist ook gedaan om een vermoeide, doffe en/of verouderde huid ‘op te frissen’. En wist je dat uit onderzoek blijkt dat een peeling mensen ook vanbinnen goed doet? Niet alleen de huid knapt op van de behandeling, ook het zelfvertrouwen stijgt.

 

Bij acne, rosacea en pigmentvlekken
Er is veel onderzoek gedaan naar het effect van een peeling bij specifieke huidklachten als acne, littekens door acne, rosacea, huidveroudering en pigmentvlekken. Zijn er beperkingen bij deze huidproblemen? Wat werkt en wat niet? Je kunt hierover meer lezen in de blog over peelings.

 

Zo bereid je je voor op de afspraak

Het is fijn als je met een schone huid naar je afspraak komt. Na de peeling kan de huid wat rood zien en licht tintelend aanvoelen. Je kunt gewoon alles doen, maar houd hier rekening mee als je nog (werk)afspraken hebt. Zorg er daarnaast voor dat je de Informatiebrief en Instructies goed hebt doorgenomen die je tijdens de Intake hebt gekregen.

De allerbeste voorbereiding is wanneer je al een paar weken voor de behandeling bent gestart met de Exfoliant en het Vitamin A Serum van Dr. Jetske Ultee. Mocht je nog niet bekend zijn met deze producten, dan kun je deze meteen na de eerste behandeling gaan gebruiken. Gebleken is dat je dan meer en langer effect van de peeling ziet.

 

Laser- en OPL-behandeling

Met laserbehandelingen kunnen tekenen van huidveroudering als fijne lijntjes en rimpels, of andere huidklachten als acne worden verbeterd. Behandeling met OPL zorgt voor vermindering van pigmentvlekjes, roodheid en couperose, en daarmee uiteindelijk een egalere teint van de huid.

 

Welke laser wordt er gebruikt?

De laser- en OPL-behandelingen worden uitgevoerd met het Cynosure Icon Systeem. Voor de laserbehandeling wordt gebruikgemaakt van de ‘Erbium: Glass 1540 nm’; voor de OPL-behandeling gebruiken we de ‘MaxG 532nm en 800-1064nm'. 

 

Wat houdt de laser- of OPL-behandeling in?

Bij de behandeling met laser wordt met licht van een specifieke golflengte gewerkt, wat zorgt voor collageenaanmaak en krimping van weefsel in de huid. Hierdoor zal de huid steviger worden. Bij OPL werken we met licht van twee verschillende golflengten. Een soort die werkt tegen pigment en een soort die  de roodheid moet verminderen. Zo ontstaat een frissere en egalere huid. Het beste resultaat wordt vaak bereikt wanneer de huid meerdere keren behandeld wordt, of wanneer verschillende behandelingen worden gecombineerd. De mogelijkheden worden besproken tijdens de intake. Hier vind je de prijslijst voor de laser- en OPL-behandelingen.

 

Zo ziet de behandeling eruit

De huid wordt eerst gereinigd. Om de ogen te beschermen krijg je tijdens de behandeling een brilletje. De laserpulsen voelen als korte warme prikjes en zorgen voor warmte in de huid. Om meer comfort te bieden, kan tijdens de behandeling gekoelde lucht over de huid geblazen worden. Ook kunnen na afloop coolpacks extra verkoeling geven. De duur van de behandeling ligt aan het te behandelen gebied (zelden langer dan 45 minuten).

 

Zo bereid je je voor op de afspraak

Na de laserbehandeling kan de huid wat rood en gezwollen zijn. De zwelling kan drie tot vijf dagen aanhouden, houd hier  rekening mee tijdens het inplannen van je verdere afspraken die week. De roodheid is de volgende dag vaak al grotendeels verdwenen. Na een OPL-behandeling zullen zichtbare pigmentvlekjes tijdelijk donkerder verkleuren (5-7 dagen). Op de dag van de behandeling kan de huid rood zien.

 

Microneedling (Dermapen)

De Dermapen verzacht fijne lijntjes, vermindert pigmentvlekken en maakt de huidstructuur gladder, bijvoorbeeld bij grove poriën of acnelittekentjes. Verder kunnen skincare-ingrediënten beter hun werk doen.

 

Welk apparaat wordt er gebruikt?

Er zijn verschillende soorten Dermapennen. In het Skincare Centre werken we met de Dermapen 4. Deze pen werkt heel veilig en precies. Ook kunnen we zelf instellen hoe diep de naaldjes in de huid komen. Daardoor kan de behandeling zowel worden ingezet bij diepere (acne)littekens, als bij heel fijne lijntjes.

 

Wat houdt een Dermapenbehandeling precies in?

In de huid worden kleine kanaaltjes gemaakt, waardoor skincare-ingrediënten die we gebruiken tijdens de behandeling dieper in de huid terecht kunnen komen. Hierdoor kunnen ze goed hun werk doen. Maar dat is niet het enige, de fibroblast (een bepaald type huidcel) wordt getriggerd om collageen aan te maken, waardoor pigmentvlekken, fijne lijntjes en de huidstructuur zullen verbeteren.

 

Zo ziet de behandeling eruit

We reinigen je huid en smeren daarna een serum op je huid. Dit serum bereiden we ter plekke en is volledig afgestemd op de behoeftes van jouw huid. Vervolgens behandelen we je huid met de Dermapen. Tot slot brengen we een kalmerend masker aan op je huid. De hele behandeling duurt ongeveer een uur.

 

Zo bereid je je voor op de afspraak

Het is heel fijn als je zonder make-up naar de afspraak komt. Dit geldt ook voor oogmake-up. Na de behandeling is je huid rood en kan je gezicht warm aanvoelen. Houd hier rekening mee als je daarna nog (werk)afspraken hebt.

 

9.5
Op basis van 4641 reviews
Al jaren gebruik ik de huidreiniging van Dr. Jetske Ultee. Aangezien ik al heel lang een behoorlijke onrustige huid heb is het heel bijzonder dat mijn huid zo goed reageert op dit product. Binnenkort durf ik daarom nu ook de moisturizer te proberen, ook omdat mocht het evt. niet prettig aanvoelen het product binnen 30 dgn teruggestuurd kan worden. Het klantencontact en de service zijn heel goed en ook vragen worden professioneel beantwoord. Leuke bijkomstigheid is het sparen van punten en dat de bestelling de volgende dag al wordt geleverd!!
Marjanne, Amsterdam
Ik gebruik nu inmiddels zo'n jaar de producten en merk dat mijn huid veel rustiger is geworden. Ik heb geen mee-eters of droge plekjes meer. De samenstelling van de producten is wetenschappelijk onderbouwd, waardoor duidelijk wordt waar de ingrediënten goed voor zijn. De service is ook heel goed, voor 23:00 besteld is ook echt de volgende dag in huis!
Emma, Zutphen
Een heel goed gevoel bij deze huidproducten omdat er een goed uitgezocht en met heel veel tijd en liefde onderzoek is geweest! Betrouwbaar en goed onderbouwd.
Nell Schoenmakers, Maastricht

Wat zijn de kosten? Hier vind je een overzicht
Persoonlijke Huidanalyse
Persoonlijke Huidanalyse €65,00
Vervolgafspraak Huidanalyse €37,50

Peelingbehandeling

Let op: je eerste afspraak is altijd een gratis intake.

Milde chemische peeling €80,00

Bij een behandelplan van zes peelings, krijg je de laatste behandeling cadeau.


TCA peeling 1 behandeling €192,50
4 behandelingen €640,00

Optimized Pulsed Light-behandeling

Let op: je eerste afspraak is altijd een gratis intake of Persoonlijke Huidanalyse.

Grootte behandelgebied Voorbeeld behandeling Prijs*
Minimaal Enkel pigmentvlekje/vaatje €70,00
Klein Enkele pigmentvlekjes/vaatjes €102,50
Gemiddeld Een wang of het voorhoofd €127,50
Groot Beide wangen €160,00
Uitgebreid Het hele gezicht €187,00

Na de 2e behandeling ontvang je 15% korting op elke volgende behandeling.

*De prijs is afhankelijk van het precieze behandelgebied. Voor het verbeteren van de huid zijn meestal meerdere behandelingen nodig, of een combinatie van behandelingen. Dit zal worden besproken tijdens de intake.


Laserbehandeling

Let op: je eerste afspraak is altijd een gratis intake of Persoonlijke Huidanalyse.

Grootte behandelgebied Voorbeeld behandeling Prijs*
Minimaal Enkel littekentje €102,50
Klein De neus of kin €160,00
Gemiddeld Een wang of het voorhoofd €202,50
Groot Beide wangen €240,00
Uitgebreid Het hele gezicht €295,00

Na de 2e behandeling ontvang je 15% korting op elke volgende behandeling.

*De prijs is afhankelijk van het precieze behandelgebied. Voor het verbeteren van de huid zijn meestal meerdere behandelingen nodig, of een combinatie van behandelingen. Dit zal worden besproken tijdens de intake.


Dermapen

Let op: je eerste afspraak is altijd een gratis intake of Persoonlijke Huidanalyse.

Behandelgebied Prijs*
Hele gelaat €182,50
Hele gelaat + hals of decolleté €215,00

15% korting na de 2e behandeling*

DR. JETSKE ULTEE

‘Soms kan het fijn zijn
als iemand even meekijkt naar je huid’

Veelgestelde vragen
Gelden er nog speciale maatregelen bij Dr. Jetske Ultee vanwege het coronavirus?

Dr. Jetske Ultee volgt de laatste adviezen van het RIVM (het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). En dat betekent dat we je moeten vragen om echt thuis te blijven als je last hebt van verkoudheid, hoesten of koorts. Je kunt dan je afspraak bij ons afzeggen door even contact op te nemen met de Klantenservice: 010 – 43 63 276 of te mailen naar: [email protected]

 

Hoe maak ik een afspraak in het Skincare Centre?

Voor een afspraak voor een behandeling kun je je aanmelden via de Personal Skin Coaching Tool. In die Tool vul je een vragenlijst in, waarin je onder andere aangeeft welke klachten je hebt en wat je graag zou willen verbeteren aan je huid. Je komt daarmee in direct contact met de huidtherapeuten en kunt bij hen ook een afspraak voor je behandeling inplannen.

 

Wil je graag een persoonlijke huidanalyse? Dan kun je een afspraak inplannen in de agenda. Daarin kun je tot twee maanden vooruit boeken. De plekken zijn beperkt, hierdoor duurt het soms even voordat je een plek kunt bemachtigen.

 

Wat zijn de openingstijden van het Skincare Centre?

Voor advies en behandelingen kun je maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16:30 uur terecht in het Skincare Centre. We zijn verder alle werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur.

 

Wat zijn de adres- en contactgegevens van het Skincare Centre?

Ons adres is:
Koningin Emmaplein 7
3016 AA Rotterdam

Tel. +31 (0)10 4363 276
E-mail: [email protected]  

Kun je parkeren bij het Skincare Centre?

In de omgeving van het Skincare Centre van dr. Jetske Ultee is voldoende parkeergelegenheid. Houd er wel rekening mee dat dit deel van Rotterdam druk kan zijn en dat je moet betalen voor parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn Scheepvaartkwartier, Museumpark en Erasmusbrug.

 

Hoe kom ik met het openbaar vervoer?

Het Skincare Centre is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Rotterdam Centraal neem je tram 7 (richting Willemsplein) naar de halte Westplein. Vanaf hier is het nog twee minuten lopen.

 

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Mocht je je afspraak niet kunnen nakomen, dan kan je deze tot 24 uur van te voren annuleren via de link in je bevestigingsmail van je afspraak. Mocht je afspraak binnen 24 uur plaatvinden, neem dan zo snel mogelijk contact op via [email protected] of 010 4363 276.

 

Hoe werkt het inloggen in het reserveringssysteem?

Het reserveringssysteem staat los van je account voor de webshop van Dr. Jetske Ultee. Voor het maken van een behandelafspraak moet je dus een nieuw profiel aanmaken.

 

Wie zijn de behandelaars?

De consulten en behandelingen in het Skincare Centre worden uitgevoerd door huidtherapeuten Hanneke Helder, Inge van der Meer, Amber Veraar en Sascha Herwig. Zij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en de beroepsvereniging voor lasertherapeuten DALA (Dutch Aesthetic Laser Association). Onze huidtherapeuten voldoen aan de kwaliteitseisen zoals beschreven in de Wet BIG.

 

Wat kost een behandeling in het Skincare Centre?

Klik hier voor een overzicht van onze prijzen.

Wat kan ik doen als ik een klacht heb?

Onze huidtherapeuten doen er alles aan goede zorg te verlenen. Maar wat nu als je toch niet tevreden bent? Het is belangrijk dat je in dat geval eerst contact opneemt met ons. Soms is sprake van een misverstand. Vaak leidt een gesprek al tot een oplossing. 

Komen we er samen echt niet uit, dan kun je terecht bij de zogeheten Klachten- en geschillenregeling Paramedici waarbij wij zijn aangesloten. Een onafhankelijke klachtenfunctionaris kan dan naar jouw verhaal kijken. Via de website van het Klachtenloket Paramedici vind je een eenvoudig formulier en nadere uitleg over de procedure. Het is ook mogelijk het loket via de mail of telefonisch te benaderen.

 

Hoeveel behandelingen met de dermapen zijn nodig voor vermindering van fijne lijntjes? Vraag van Joyce Beukenex 1 antwoord

Dag Joyce,

Gemiddeld zien we hierbij 5 tot 6 behandelingen, maar tijdens het eerste consult kijken we naar je huid en geven we je de precieze indicatie. Dit is echt maatwerk. Groetjes, Amber | Huidtherapeut Dr. Jetske Ultee

Hi! Ik vroeg me af wanneer er weer een plek vrijkomt in het skincare centre. Ik wil heel graag langskomen om een peeling te laten uitvoeren en ik kijk elke dag of er een plek vrijkomt; echter heb ik tot nu toe geen enkele mogelijkheid voorbij zien komen. Is het mogelijk om toch een afspraak te maken? Ik hoor graag van jullie. Groetjes, Melissa Vraag van Melissa de Jong 1 antwoord

Dag Melissa,

Wat leuk dat je langs wilt komen in het Skincare Centre, natuurlijk ben je van harte welkom. Je kunt hierbij kiezen voor 'start online jouw behandeling'. Je krijgt hierbij verschillende vragen te zien over voeding, leefstijl en huidverzorging. Het zou tevens super zijn wanneer je foto's kunt toevoegen van je huid zodat we met je mee kunnen kijken. Na het invullen van de vragenlijst stellen we graag nog wat meer aanvullende vragen om een compleet beeld te krijgen. Vervolgens kunnen we samen kijken naar de (behandel)mogelijkheden. Groejes, Amber | Huidtherapeut Dr. Jetske Ultee 

Gaat bij een milde medische peeling ook de huid helemaal vervellen/ er af? Vraag van Thirza 1 antwoord

Dag Thirza,

Leuke vraag! Vaak zien we bij milde peelings weinig velletjes of schilfering van de huid, waardoor het herstel na de behandeling ook wat milder is. De milde peeling heeft namelijk niet als doel om de huid volledig te vernieuwen en te laten vervellen. Na de behandeling zie je vaak wat roodheid op de huid en soms een enkel velletje wanneer we met hogere concentraties werken. Een peeling waarbij je wel veel schilfers en vervelling ervaart is een TCA peeling. Hierdoor is het herstel na deze behandeling vaak ook wat langer. Groetjes, Amber | Huidtherapeut Dr. Jetske Ultee 

Hai! Ik heb donderdag 1 september een huidanalyse staan. Hoe lang duurt de analyse? Vriendelijke groet Vraag van Maaike Schenkkan 1 antwoord

Dag Maaike,

Wat leuk dat je een afspraak hebt staan in het Skincare Centre voor een Persoonlijke Huidanalyse. De afspraak duurt ongeveer 1,5 uur. Groetjes. Amber | Huidtherapeut Dr. Jetske Ultee

Staat jouw vraag er niet tussen?
Blogs Lees meer over dit product

dr. Jetske Ultee

“Ik help je aan een mooie huid met advies op maat en producten die écht werken.”

dr. Jetske Ultee

“Ik help je aan een mooie huid met advies op maat en producten die écht werken.”

Ontwikkeld door dr. Jetske Ultee

Dr. Jetske Ultee: “Ik was jaren op zoek naar huidverzorgingsproducten die aan mijn eisen voldeden – met goede actieve ingrediënten en zonder irriterende stoffen – maar dat bleek ingewikkeld. Daarom besloot ik twaalf jaar geleden om mijn eigen huidverzorgingslijn te starten. Eindelijk kon ik producten samenstellen precies zoals ik ze wil: mild en bewezen effectief. Mijn producten zijn daardoor geschikt voor iedere huid, juist ook voor de gevoelige huid, zelfs die met acne- of rosaceaklachten.”

Wetenschappelijk bewezen ingrediënten

Dr. Jetske Ultee: “In mijn producten gebruik ik hoge concentraties werkzame ingrediënten, zoals vitamine C, niacinamide en vitamine A, waarvan we uit wetenschappelijk onderzoek en uit 12 jaar praktijkervaring weten dat ze écht iets doen voor de huid. Denk daarbij aan het lichter maken van pigmentvlekjes, het verminderen van roodheid, het verzachten van lijntjes én het zo lang mogelijk uitstellen van de vorming van rimpels … Met de juiste stoffen kun je zoveel bereiken.”

 

“Het is voor mij heel belangrijk dat alle ingrediënten veilig zijn. Zo veilig dat ik de producten die ik maak ook met een gerust hart mijn kinderen kan laten gebruiken. Mijn huidverzorging is mild en bevat geen parfum of irriterende stoffen.” 

Effectief bij iedere huid (zelfs de meest gevoelige)

Dr. Jetske Ultee: “Als je net bent gestart met een nieuwe beautyroutine merk je niet meteen of een product werkt voor je huid. Hét resultaat zie je vaak ook pas na een aantal weken. Ik vind het daarom heel belangrijk dat je rustig de tijd kunt nemen om mijn producten uit te proberen. Daarom krijg je al mijn producten 30 dagen op proef. Ben je niet tevreden? Dan krijg je je aankoopbedrag gewoon retour. En daar doe ik niet moeilijk over, want de ervaring leert dat er maar weinig producten retour komen.’’

Lokaal geproduceerd

Dr. Jetske Ultee: “Om de werkzaamheid van de actieve ingrediënten die ik gebruik zo hoog mogelijk te houden, wordt mijn huidverzorging in kleine oplages in Nederland geproduceerd. Ook bewaren we de producten met gevoelige, actieve stoffen gekoeld voor ze verzonden worden. Zo heb je altijd een vers en werkzaam product in handen.

 

Ik kijk niet alleen nauwkeurig naar de formulering van een product, ook de verpakking wordt met zorg uitgekozen. Sommige ingrediënten blijven echt véél stabieler en langer werkzaam als je ze in een speciale luchtdichte verpakking doet. Voor de producten met hoge concentraties antioxidanten heb ik daarom gekozen voor een airless flesje met een pompje. En die pompjes, die we ook voor de andere producten hebben, zorgen er meteen voor dat je product schoon blijft.’’

Klantcijfer: 9.4

Dr. Jetske Ultee: “Ik ben ontzettend trots dat klanten mijn producten en onze service waarderen met een 9.4 uit 10. Daar doe ik het voor! Je kunt hier alle ervaringen lezen.”

Veilig | Parfumvrij | Vegan