Gratis Special Edition Body Cream
Uitverkocht
Gratis Special Edition Body Cream
Uitverkocht
Gratis Special Edition Body Cream
Uitverkocht
Consumentenbond | 13 juni 2023
Suncover als beste uit de test bij Consumentenbond
By Consumentenbond

Suncover

Gepubliceerd: Consumentenbond

Datum: 13 juni 2023

Wat zijn we trots dat de non-profitzonnebrand Suncover ook in 2023 Beste Uit de Test is bij de Consumentenbond! Ook hebben we het predicaat Groene Keuze gekregen. En dat is nog niet alles: We zijn ook Beste Koop! Lees meer over de test.

 

Suncover als beste uit de test bij Consumentenbond

Om te testen wat de beste zonnebrand is van 2023, bekijkt de Consumentenbond alle zonnebrandproducten op hun bescherming tegen uv A- en uv B-straling, de informatie op het etiket, het gebruiksgemak en de duurzaamheid. Het uiteindelijke testoordeel van de Suncover is een 7,7. De Suncover komt daarmee als beste uit de test! Ook is de non-profitzonnebrand dit jaar beste koop! Dat betekent dat de Suncover de best prijs-kwaliteitverhouding heeft

Ook deelt de Consumentenbond sinds dit jaar een nieuw predicaat uit: Groene Keuze. Dat gaat over de duurzaamheid van het product. Daarbij kijkt de Consumentenbond onder andere naar de milieuvriendelijkheid van de uv-filters, de andere ingrediënten in het product en het materiaal van de verpakking. Ook meet de bond hoeveel crème er achterblijft in de flacon. De Suncover kreeg op het testonderdeel Duurzaamheid een 7,9. De Suncover scoort daarmee erg goed en heeft zo naast Beste uit de test ook het predicaat Groene Keuze in de wacht gesleept.

Ben je benieuwd naar het hele artikel van de Consumentenbond over de beste zonnebrandcrèmes van 2023? Hier kun je alle testscores van alle geteste zonnebrandcrèmes bekijken. Let op! Hiervoor moet je wel een abonnement hebben bij de Consumentenbond.

Ook in 2020, 2021 en 2022 kwam de Suncover van Dr. Jetske Ultee als beste uit de test.