Reviews en ervaringen

Wat vinden onze klanten van het advies en de producten van Dr. Jetske Ultee? Bekijk de beoordelingen hieronder. Deze beoordelingen zijn echte meningen van klanten, verzameld via Kiyoh.

9.4
Op basis van 3169 reviews verzameld via kiyoh

Je wordt doorgestuurd naar KiYoh.nl

Petra
18-08-2022
10
Gewoon goed. Doet wat het moet doen , zonder opsmuk!
Jantien
18-08-2022
10
Ik gebruik de producten van Dr. Jetske Ultee al jaren en dat bevalt erg goed! Vanaf mijn 21ste veranderde mijn huid, waar ik tot die tijd de meest makkelijke mooie huid had kreeg ik ineens last van rode plekjes en bultjes/pukkeltjes. Ik ben toen allerlei producten van allerlei merken gaan uitproberen. Het viel mij op dat veel producten m’n huid uitdroogde en trekkerig maakte. Een jaar of 7 geleden maakte ik kennis met Dr. Jetske via een collega in de luchtvaart. Sindsdien gebruik ik deze producten en ik vind het fijn dat ze zo zacht zijn voor je huid. Ook de make up, poeder, voelt erg fijn en zacht aan. Ik ben wel benieuwd nog naar de Azelaic Acid Serum, deze heb ik nog niet uitgeprobeerd.
Maureen Struwer
18-08-2022
10
Snelle levering. Goed verpakt.
Priscilla
18-08-2022
10
Heldere communicatie, snelle verzending en hele fijne producten!
Erica
18-08-2022
8
Ik koop deze zonnebrand mede omdat het minder schadelijk is voor het milieu dan andere merken. Daarom jammer dat de doos gevuld wordt met piepschuim.
Ellen
18-08-2022
10
Produkten die voelbaar en zichtbaar wat met me doen.
Meerle
17-08-2022
9
Fijne lijn producten voor mijn gevoelige huid.
Anita
17-08-2022
10
Ik ben Voor een behandeling bij een huid laserkliniek in Zwolle geweestvoor pigment weg te laten weg laseren, de medewerkster gaf me een compliment over mijn huid,dit is toch wel dankzij de producten van Jetske Ultee, en een goede zonbescherming waar zij zeer duidelijk in is.
marja pieters
17-08-2022
9
volg de aangegeven dagelijkse route met de voor mij geschikte producten om mijn gezicht en hals te verzorgen en daar hoort vitamin A serum dan natuurlijk bij ! ik merkte verschil toen ik het een poosje weg heb gelaten . mijn gezicht voelt nu weer gladder / egaler en dus laat ik het niet meer weg !
Thea
17-08-2022
10
heb al mijn derde Suncare SPF 30 besteld (in 2 jaar). Hele fijne creme en je doet er heel lang mee
Marjolein
17-08-2022
10
Fijne producten en een hele snelle levering wat erg prettig is.
A
17-08-2022
10
Ik gebruik de skincare al een paar jaar. Het zijn fijne producten. Die prettig in het gebruik zijn. Niet vet, trekken gelijk in de huid. Gelukkig heb ik geen probleem huid. Maar ik merk wel dat de producten goed zijn voor mijn huid .
Tjitske
17-08-2022
10
Echt overal allergisch voor maar deze producten zijn echt top! Goed verzorgd en doet wat het beloofd.
Frederique
17-08-2022
10
Heerlijk
N.F.K.
16-08-2022
8
Ik gebruik de serum vitamine A nog maar kort,maar het voelt heel goed en prettig aan.
brunette
16-08-2022
10
al jaren zeer tevreden. vooral de suncare
Alice
16-08-2022
10
Ik gebruik Skincare al jaren! We gaan graag naar het strand en dan gaat de fles met het handige pompje altijd mee. Mijn echtgenoot heeft een zeer kwetsbare huid maar met Skincare kan hij goed tegen de zon. Ook de kleinkinderen worden altijd van top tot teen ingesmeerd. Ikzelf gebruik het eigenlijk elke dag als dagcrème en zo'n liter fles gaat bijna een jaar mee. Ik heb deze bestelling op mijn vakantieadres laten bezorgen, omdat de Skincare van vorig jaar op dreigde te gaan.
Anouk
16-08-2022
10
Wat een fijn product is dit! Het werkt hygienisch met een pompje en zorgt ervoor dat mijn huid goed gehydrateerd is. Ik merk ook dat mijn huidteint er beter uit ziet en het echt wat doet. Top!
Gisela
16-08-2022
8
Bevalt prima, wel snel op. Ingrediënten spraken mij enorm aan. Betaalbaar. Andere producten vind ik wel prijzig. Tevreden over kwaliteit.
Marjan
16-08-2022
10
Had nu kleine droge plekjes op mijn gezicht, paar dagen repair cream gebruikt en je zag het opknappen
Lucy
15-08-2022
10
Prachtige verzorging lijn
Diane
15-08-2022
9
Ik gebruik het al jaren en mijn huid vaart er wel bij. Mijn huid ziet er rustig en tevreden uit. Maar natuurlijk krijg ik door de jaren heen ook gewoon rimpels ;-)
Anja
15-08-2022
10
Vanaf mijn 18e vele merken gebruikt om mijn onrustige huid te kalmeren. Helaas tevergeefs. Sinds het gebruik van de producten van Jetske Ultee is mijn huid zo opgeknapt en geniet ik van de complimenten.
Noa
15-08-2022
10
Gebruik het al jaren en mijn huid ziet er zoveel mooier en gezonder uit. Van andere crèmes krijg ik uitslag of puistjes door alle stoffen die erin zitten. Van de moisturiser van Jetske is mijn huid rustig en heeft een natuurlijke glans.
Marianna
15-08-2022
10
Fijne producten die echt wat voor je huid doen.
Bekijk alle reviews

Je wordt doorgestuurd naar KiYoh.nl

Ervaring van Daniëlle

"Na de eerste week zag ik de rust al terugkeren in mijn gezicht, ik voel me weer helemaal mezelf!”