Reviews en ervaringen

Wat vinden onze klanten van het advies en de producten van Dr. Jetske Ultee? Bekijk de beoordelingen hieronder. Deze beoordelingen zijn echte meningen van klanten, verzameld via Kiyoh.

9.3
Op basis van 1949 reviews verzameld via kiyoh

Je wordt doorgestuurd naar KiYoh.nl

Loes
11-04-2021
8
Superfijne bodycream, absoluut!! Zorgt echt voor goede hydratatie! Kleine bultjes op m’n bovenarmen verdwenen! Wat ik erg jammer vind is dat je op een gegeven moment de crème niet meer omhoog kunt pompen zeg maar en er zit dan nog behoorlijk wat in! Een heel gepruts dan en dat maakt dat ik twijfel om ‘m nog een keer te bestellen.. jammer want echt prima product!
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de Body Cream Loes. Ik snap heel goed dat het vervelend is dat een deel van de inhoud van de Body Cream achterblijft in de flacon. Daarom hebben we de verpakking inmiddels verbeterd. In de nieuwe flacon zit een langere stijgbuis, waardoor er minder Body Cream in de verpakking achterblijft. Deze nieuwe fles is sinds kort te koop in onze webshop!

Niya
09-04-2021
4
Ik heb onlangs de Suncare SPF 30 gekocht van Jetske Ultee, omdat deze goede chemische filters bevat en geen alcohol. Op basis van de ingredientenlijst een heel fijn product! In de praktijk werkt het totaal niet voor mijn donkere huid: na een heleboel wrijven krijg ik de witte waas weg tot een licht grijze waas. Gelukkig draag ik foundation over mijn SPF. Toen ik overigens keek naar de foundation van Jetske Ultee, zag ik dat daar geen producten bij zaten voor de donkere huid. De kleuren gaan maximaal tot een tint bij een mediterraan uiterlijk. Top :-) Heel inclusief en vooruitstrevend! Maar niet heus. Deze foundation biedt Jetske Ultee al jaren aan. De afgelopen jaren heeft ze dus 0 stappen gezet om haar producten inclusiever te maken.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Beste Niya, Wat jammer dat je zo teleurgesteld bent in de Suncare SPF 30, en dat je met een vervelend gevoel zit over onze productlijn. Heb je hierover al contact gehad met de Klantenservice? We kijken graag even met je mee. Je mag het product natuurlijk terugsturen. En eventueel kunnen we je helpen zoeken naar een alternatief. Onze huidverzorging is bedoeld voor iedere huid. Of die nu wit, donker, jong, rijp, droog, vet, onrustig of gevoelig is. En onze blogs en posts zijn bedoeld voor álle mensen met een interesse voor skincare. Maar het klopt inderdaad dat we nog altijd een beperkt aantal kleuren make-up hebben. En daarmee doen we automatisch mensen tekort. We zijn altijd bezig met het verder verbeteren en ontwikkelen van onze producten, maar we zijn nu eenmaal geen bedrijf als MAC, dus we kunnen hier nu niet beloven met nét zo’n breed assortiment make-up te komen. Wat we voor nu wél kunnen beloven is om mee te helpen zoeken naar andere merken met goede, milde foundations. Dr. Jetske heeft recent een blog geschreven met daarin een lijst met merken die misschien goed bij jouw huid passen.

Dian
01-04-2021
10
Complimenten voor de sunpowder: subtiele natuurlijke glow. En exfoliant: mild, bijzonder effectief en heel prettig in gebruik. Ik zie op foto’s in hard tl-licht of tijdens Teams vergaderingen dat mijn teint heel egaal en gezond oogt! Dank jullie wel, elk product dat ik gebruik heeft zich nog bewezen!!
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Wat fijn dat je teint zo gezond en egaal oogt. Daar zijn wij natuurlijk net zo blij mee als jij, dit zijn de verhalen waar we het voor doen!

Alexa
31-03-2021
10
Ik heb dit product gekocht op basis van de reviews. Het is een fantastisch product. Ik gebruik het dagelijks voor mijn gezicht en merk echt verschil. Mijn huid is veel zachter. Bijzonder ook, omdat mijn huid de meeste A-merk zonneproducten niet verdraagt.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Beste Alexa, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de Suncover SPF30. Dank je wel voor het delen van je ervaring. Hopelijk hebben meer mensen er wat aan!

Lisa
22-03-2021
10
Fris, egaal. Laatst een middagje Spa, met een huidbehandeling, dus andere producten. Twee dagen later: een uitbraak! Tips gevraagd bij het team van Jetske, dezelfde dag advies. Ook fijn om te weten dat je op alle fronten waar voor je geld hebt. :-)
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Wat vervelend om te lezen zeg! Wel fijn om terug te horen dat je hierbij zo goed geholpen bent door mijn team. Hopelijk mogen we nog lang deel uitmaken van je dagelijkse huidverzorgingsroutine.

Geertje Strik
18-03-2021
10
-
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Tien keer bedankt voor je mooie cijfer!

Corinne
18-03-2021
10
Sinds ongeveer 2 maand gebruik ik het 5 stappenplan. Ik heb niet echt een moeilijke huid maar niet meer al te jong. Dus wel met een aantal aandachtspunten, deels vanwege die reden. Conclusie; Het voelbare effect; de middelen voelen heerlijk aan op mijn huid. Zichtbaar; minder grote poriën, rustig en stralender. Sinds kort ook de Foundation die ik soms gebruik. Mooi dun product dat onzichtbaar de huid egaler en mooier maakt als je iets meer nodig hebt. Kortom; Ik ben om!
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Beste Corinne, bedankt dat je dit leuke bericht hebt achtergelaten. Heel fijn om te lezen dat jouw huid zo is verbeterd. Een enorm compliment! Hopelijk mogen we nog lang deel uitmaken van je dagelijkse huidverzorgingsroutine.

Joyce
17-03-2021
8
Ik had altijd een zeer onrustige huid, met veel rode plekjes en bultjes, maar sinds ik de producten van Dr. Jetske Ultee gebruik is dat verleden tijd en ziet mijn huid er veel egaler uit.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Heel fijn dat je huid egaler is geworden en je minder last hebt van een onrustige huid. Dat is waar we het voor doen! Bedankt voor het delen van je ervaring.

Dorine Huttinga Kuiper
17-03-2021
10
Ik gebruik de bodymelk, reiniger en zonnecrème. Ik wil het beste voor mijn huid, geen rommel en nep middelen! Heel goede service en gratis verzending. Telefonisch goed bereikbaar met utstekende informatie en zeer vriendelijk!!!!
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Jeetje, dat is nog eens leuk om te lezen! Bedankt dat je dit zomaar met ons wilde delen. Mochten we nog eens iets voor je kunnen doen, horen we het heel graag.

Astrid
17-03-2021
10
Het zijn super fijne producten mijn huid is er echt van opgeknapt kan niet meer zonder en een hele goeie klanten service dus in 1woord top
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Dank je wel voor je mooie cijfer!

Toos
17-03-2021
8
Ik gebruik al een paar maanden de producten en die bevallen uitstekend. Wat ik fijn vind dat ze op een natuurlijke basis zijn.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Hartelijk dank Toos, voor je mooie review. Fijn dat de producten zo goed bevallen.

Ulrike Harms
16-03-2021
10
Ben zeer tevreden over de producten. Snelle leveringen.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Bedankt voor het delen van je ervaring Ulrike!

Greetje
16-03-2021
9
Tot nu toe een goed advies door de test in te vullen en de producten bevallen goed
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Leuk dat je de Online Huidanalyse hebt gedaan en je wat hebt gehad aan het advies!

jacky
15-03-2021
10
Ik wil niks anders meer. Ik heb de moisturiser en de exfoliant. Mijn huid ziet er veel beter uit,geen vlekjes of kleine bultjes meer op mijn gezicht en door het gebruik van de exfoliant is mijn huid fijner en gladder. Ook zijn bruine vlekjes door de zon nu veel minder tot weg. Het lijkt misschien duurder,maar het is zuinig in gebruik. Met een fles moisturiser doe ik 1 maand met 2 x smeren per dag.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Wauw, wat een fijn bericht Jacky! Super dat je huid zo verbeterd is en je minder bruine vlekjes hebt.

Karen
15-03-2021
10
Ik word altijd blij als ik een product bestel op de website van uncover. Alles ziet er mooi en overzichtelijk uit met een goede uitleg over de producten. Het bestellen gaat super makkelijk en de bestellingen zijn binnen de kortste keren bij je thuis een dikke 10.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Wat een mooie complimenten... Heel erg bedankt Karen!

Hieronyma
15-03-2021
10
Het zou fijn zijn als dit product ook in een grotere verpakking te verkrijgen was. Dat zou plastic en benzine besparen dus beter voor het milieu.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Beste Hieronyma, bedankt voor het schrijven van je review. Wat leuk dat je al jaren bekend bent met onze producten. Welk product zou je graag in een grotere verpakking willen zien? We zijn benieuwd naar je mening.

Linda
15-03-2021
10
Jarenlange ervaring met zowel de bestelwijze, levering en de producten. Ben hier zeer tevreden over.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Tien keer bedankt voor je mooie cijfer!

Betty Waaijers
15-03-2021
10
Heel fijne producten mijn huid is rustig en ziet er schoon uit. En een geel goede service ook de foundation is heel natuurlijk. Ik ben heel tevreden.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Dat vinden wij nou weer super om te horen! Fijn dat je zo tevreden bent over zowel de producten als de service.

Marion
15-03-2021
9
Snelle levering van de producten. Duidelijke site. Maar bovenal de producten waar het om gaat. Mijn huid heeft er nog nooit zo rustig en goed uitgezien sinds ik de producten gebruik. Is mij veel waard. Ik heb zelfs een aantal vrouwen in mijn omgeving zover gekregen om ook de producten te gebruiken. En ook hier positieve geluiden.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Hierop willen we simpelweg een groot dank je wel zeggen!

Ramona
14-03-2021
10
Ik gebruik bijna alle producten. De moisterizer is een fijn zacht voedzaam product. Ik ben ook groot fan van het vitamine A serum. En de bodylotion is een fijne vollere crème bodylotion die de huid voedt. Het trekt snel in. Ik heb psoriasis en een extreem droge huis. Sinds ik de bodylotion gebruik is mijn huid minder droog en heb ik minder jeuk. Ik gebruik ook de concealer en foundation en die geven een natuurlijke dekking.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Hartelijk dank voor je mooie review Ramona. Fijn is die hé, de Body Cream. Goed om te horen dat je huid minder jeukt een droog aanvoelt en dat je ook tevreden bent met de make-up!

LNSTL
14-03-2021
10
Zolang ik mij kan herinneren vind ik dat gezond eten en voldoende bewegen voldoende zou moeten zijn voor een gezonde uitstraling, maar ik bleef maar puistjes op mijn wangen en hals ontwikkelen. Na de zoveelste foto waarin ik vooral mijn ongezonde huid zag besloten om toch maar eens wat te proberen. De zonnebrand van Dr Jetske kende ik al dus de huidtest op de site was snel gevonden. Ik gebruik nu de creme, toner en exfoliant van dr Jetske. De facewash vond ik niet zo fijn niet zo fijn onder de douche. Met behulp van de informatie op de blog heb ik iets anders uitgezocht. Binnen een week zag ik mijn huid opknappen, en zolang ik ’s ochtend en ’s avonds braaf was en smeer blijft mijn huid fris. Ik heb nu heel veel minder onzuiverheden en overall ziet mijn huid er egaler en gezonder uit. Ik ben heel erg tevreden over de producten. De klantenservice is ook uitstekend. De producten worden altijd vlot verzonden en het contact met de klantenservice verliep altijd beter dan verwacht. De producten zijn niet goedkoop, maar elke keer dat ik in de spiegel kijk weet ik dat het de investering voor mij waard is.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Wauw, wat ontzettend fijn om te horen zeg! Dit zijn de verhalen waar we het voor doen. Mochten we je nog eens van advies kunnen voorzien, horen we het heel graag.

Esther
14-03-2021
10
Al jaren gebruik ik de producten van dr. Jetske Ultee. Eerst gebruikte ik alleen de exfoliant. Nu ook de cleanser, vitamine A-serum en zonnebrand voor mijn gezicht. Ook qua makeup ben ik om, de foundation en powder zijn fijn voor mijn huid en zien er prachtig uit. Ik heb een onrustige en gevoelige huid maar met deze producten is mijn huid al een hele tijd stabiel en ziet er gaaf uit. De moisturizer heb ik ook een tijdje gebruikt. Die werkt ook erg goed, maar omdat er geen conserveermiddelen in zitten, kan ik deze niet zo lang bewaren. Dat vind ik de prijs niet waard voor mij. De andere producten zijn ook niet goedkoop maar wat mij betreft elke euro waard.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Wat leuk dat je je collectie steeds wat meer hebt uitgebreid! Superfijn om te horen dat je huid er zo gaaf uitziet. De Moisturizer kan geopend 12 maanden bewaard worden, ongeopend kan je hem gekoeld bewaren in de koelkast. We willen je bedanken voor je mooie review.

Christine
14-03-2021
10
Ik blijf terug komen.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Leuk dat je toch steeds weer op onze producten uitkomt Christine! Heel erg bedankt voor je mooie cijfer.

Jet
13-03-2021
10
Tot nu toe blij met alles wat ik besteld heb!
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

En daar worden wij ook weer blij van!

Ina
12-03-2021
10
Fijn product
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Wat goed om te horen Ina! Bedankt voor je mooie cijfer.

Bekijk alle reviews

Je wordt doorgestuurd naar KiYoh.nl

Ervaring van Daniëlle

"Na de eerste week zag ik de rust al terugkeren in mijn gezicht, ik voel me weer helemaal mezelf!”