Reviews en ervaringen

Wat vinden onze klanten van het advies en de producten van Dr. Jetske Ultee? Bekijk de beoordelingen hieronder. Deze beoordelingen zijn echte meningen van klanten, verzameld via Kiyoh.

9.4
Op basis van 2542 reviews verzameld via kiyoh

Je wordt doorgestuurd naar KiYoh.nl

Tiny
24-05-2022
10
Mijn huid is veel gladder en ziet er echt beter uit.
Sylvia
24-05-2022
10
Ik ben al jaren dol op de producten van Jetske. Zeer tevreden over de producten en de makeup lijn.
Mariette
24-05-2022
10
Goede, niet dure zonnebrand zonder geur- en kleurstoffen. Ik gebruik hem al jaren en wil echt niks anders meer. Smeert gemakkelijk, geen witte waas, factor 30. Echte aanrader.
Lucia
24-05-2022
5
Mijn dochter heeft een gevoelige huid kan niet alle zonnebrand producten gebruiken. We hebben deze zonnebrand al eens eerder gehad dat beviel goed. Daarna hebben we een andere merk gehad ging goed. Maar toch maar weer voor deze gekozen. Nu heeft Ze de zonnebrand gebruikt en zat helemaal onder de uitslag!! Nu was mijn vraag hoe kan dit? Is de samenstelling anders ?? Vriendelijke groet lucia
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Dag Lucia, de formule van de Suncover is niet veranderd. In dit geval zou het ook om warmte uitslag of zonneallergie kunnen gaan. In het geval van warmte uitslag gaat het dan om de combinatie van de warmte die de zon veroorzaakt met een (waterresistent) product wat ervoor zorgt dat de huid soms de warmte niet helemaal goed kwijt kan. Zou je ons een mailtje willen sturen? We denken graag met je mee en willen je wat tips geven.

J.H.
24-05-2022
1
Mijn kleding wordt geel groen en laat zich zeer moeilijk wassen. Ook krijg ik nog geen antwoord op mijn vragen hierover.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Bedankt voor de review. Wat jammer om te lezen dat u last heeft van vlekken in uw kleding. U kunt vlekken van zonnebrandcrèmes proberen te verwijderen met Dasty of ossengalzeep. Bij hardnekkige vlekken dient u de kleding langdurig, bijvoorbeeld een nacht te laten weken. Ik ben bang dat wij uw bericht niet goed hebben ontvangen. Kunt u deze nogmaals sturen zodat we u verder kunnen helpen? We horen het graag.

Loes
24-05-2022
10
Al meerdere malen via ultee besteld. Goede prijs kwaliteitverhouding. Prettig in gebruik. Huidvriendelijk.
Bruinsma
24-05-2022
10
Ongeluk gehad bet bezorging. Snel opgelost, goed klantenservice, goed kwaliteit....heel blij
Marieke
24-05-2022
8
Het boek geeft heldere en duidelijke informatie over de huidverzorgingsroutine.
Roos
24-05-2022
9
Hele fijne producten die mijn huid heel zacht maken. Ook goed met oneffenheden of pukkeltjes. Adviezen van de klantenservice ook voor alles wat van binnenuit op je huid werkt. Heel tevreden en niet meer anders!
Anna
23-05-2022
6
Ik gebruik het 5 stappenplan maar ik kan nu niet zeggen dat ik mijn huid ervan zie verbeteren...had van het vitamine A serum ook meer verwacht...ik denk dat als alle creme's op zijn ik geen nieuwe meer bestel.
Ilonka
23-05-2022
10
Fijne Zonnebrandcreme. Niet vet. Biedt goede bescherming. Zonder geur. En een mooie fles.
Jeannet van Knolbouw
23-05-2022
10
Voor mijn collega's bouwvakker is dit een fantastisch product. Velen staan soms dagelijks in de brandende zon en hebben goede zonbescherming nodig. Dit product is daarbij een zeer goede hulp!
Dian
23-05-2022
10
Huidtherapeute van het skincare center stelde een paar kleine wijzigingen voor in mijn dagelijkse huidroutine. Daar pluk ik zichtbaar de vruchten van. De producten van het 5-stappenplan zijn zo enorm effectief voor mijn huid, dat een andere frequentie qua wat wanneer smeren beter voor mij uitpakt. Dank jullie wel!!
Door
23-05-2022
9
Prima zonnebrand voor de gevoelige huid. Heb heel gauw uitslag maar bij deze niet. Plakt niet en dat is super fijn. Echt aan te raden.
gerry
23-05-2022
10
Het was een cadeautje voor een goede vriendin,ik hoop dat ik haar er blij mee heb gemaakt.
Bas
23-05-2022
10
We hebben een fles zonnebrandcrème besteld, Door de informatie op de site was de keuze gemakkelijk te maken, de volgende keer bestellen we hier weer!
Hennie
23-05-2022
10
Blij met dit product en ik beveel het iedereen aan!
Ellen
23-05-2022
10
Fijne duidelijke website, mooie producten. Ik gebruik de dag verzorging en sommige producten uit de make up lijn. Mijn huid was inde verschillende seizoenen vaak droog en schilferig, daar nu letterlijk nooit meer last van. Ook de make up is erg natuurlijk, fijn aan te brengen en houdt lang. Voor mij nooit meer anders!
Johan
22-05-2022
2
Niet bekend
Wendy
22-05-2022
10
Al een aantal jaren gebruik ik de producten van Dr. Jetske Ultee en ik ben meer dan tevreden! Ze doen wat ze beloven en mijn huid is merkbaar in een betere conditie geraakt :-)
Chantal Leus
22-05-2022
10
Hele fijn producten
Rene
22-05-2022
8
Goede bescherming en bijna geen uitslag meer
Denise
22-05-2022
10
Heerlijk spul
Judith
22-05-2022
9
Super fijne zonnecreme. Smeert goed uit, laat geen witte waas na en het belangrijkste: ik heb geen last van zonne-allergie meer. Mis alleen wel een lekker fris geurtje. Deze zou er middels een natuurlijke vorm echt wel in kunnen. Maar al met al ben ik er erg blij mee!
Ester
22-05-2022
10
Mijn huid is niet meer schraal, heerlijke producten.
Bekijk alle reviews

Je wordt doorgestuurd naar KiYoh.nl

Ervaring van Daniëlle

"Na de eerste week zag ik de rust al terugkeren in mijn gezicht, ik voel me weer helemaal mezelf!”