Reviews en ervaringen

Wat vinden onze klanten van het advies en de producten van Dr. Jetske Ultee? Bekijk de beoordelingen hieronder. Deze beoordelingen zijn echte meningen van klanten, verzameld via Kiyoh.

9.1
Op basis van 1559 reviews verzameld via kiyoh

Je wordt doorgestuurd naar KiYoh.nl

Ik gebruik de poeder, suncover, exfoliant voor de vette huid, moisturiser voor de vette huid en de bodylotion. Die laatste is m’n favoriet. Nog nooit zo’n fijne crème gehad. Hij trekt snel in en mijn huid voelt daarna super zacht en totaal niet plakkerig. Echt heerlijk!
Pascalle
26-09-2020
9
De enige reden dat ik geen vijf sterren geef maar vier komt door de prijs van de producten. Nu moet ik zeggen dat ik het niet erg vind om 50 euro te besteden aan bijvoorbeeld het vitamine A serum, omdat ik er ook echt heel lang mee doe, maar de cleanser en repair cream bijvoorbeeld gaan zo snel op bij mij dat ik het wel prijzig vind worden om ze te blijven aanschaffen. Om die reden gebruik ik vaak andere handcrèmes (helaas zijn die niet zo fijn als de repair cream) en heb ik een alternatief product gevonden om mijn gezicht mee te kunnen schoonmaken/reinigen. Desalniettemin vind ik de repair cream wel echt fantastisch. Ik heb snel last van droge lippen en heb handeczeem. Ik heb heel veel verschillende handcrèmes gekocht in de loop der jaren maar ze zijn allemaal te vettig en trekken niet snel genoeg in. Wat ik ook aanschaf de repair cream blijft favoriet, niks anders komt er bij in de buurt. Het product dat ik standaard het hele jaar door bestel is de moisturizer. Ik ben er enorm fan van! De peels en het vitamine A serum gebruik ik soms tussendoor maar over het algemeen heb ik genoeg aan de moisturizer. Helemaal top, bedankt Jetske en team!
Marion
26-09-2020
8
In mijn zoektocht naar producten die mijn huid niet irriteren of vuur rood maken kwam ik hier bij Jetske Ultee uit. De ingrediëntenlijsten zagen er hoopvol uit dus besloot ik de huidanalyse te doen en heb ik het starterspakket besteld. Eerlijk is eerlijk niet alles beviel, de sunscreen was veel te vet en de facewash deed niets voor mijn huid, maar wow wat is mijn huid opgeknapt van de toner, exfoliant en de moisturizer! De toner heeft een hele fijne nevel en net als de rest van de genoemde producten breng je het heel makkelijk aan en is het fijn in gebruik. Ik had een best pittige pigmentvlek in mijn gezicht en deze is flink lichter geworden! Wow! Ik raad het iedereen aan!
Maartje
26-09-2020
10
Ik gebruik sinds mei de producten van Dr. Jetske Ultee en ben ontzettend tevreden! Vooral het azelaic acid serum is favoriet! Het serum is een maand geleden opgegaan en ik wilde eerst wat anders proberen ( aangezien het product vrij prijzig is ) maar mijn huid begint een stuk onrustiger te worden met meer puistjes e.d. Daarom net dit serum toch maar opnieuw besteld! Ook heb ik de moisturizer voor de droge huid in mei besteld. Helaas begon mijn huid hiervan te zweten. Omdat het vrij warm was wilde ik wachten op de wat koudere dagen. Helaas nog steeds een zweterig gezicht na gebruik. Daarom vandaag contact gehad met de klantenservice. Deze adviseerden mij de moisturizer voor de vettere huid. Omdat ik pas na 30 dagen contact heb opgenomen krijg ik niet mijn geld terug maar heb ik wel een kortingscode van 20% gekregen. Een prima oplossing, aangezien ik zelf zo laat pas contact heb opgenomen. Ik ga de moisturizer binnenkort zeker bestellen!
Sophie
24-09-2020
10
Ik gebruik de exfoliant, vit A serum, body cream, gezichtscrème, suncare, poeder en soms de foundation. Alles in huis en ik wel al enkele jaren niet meer anders. Onderbouwing van wat erin zit geeft vertrouwen. Het is niet goedkoop maar je hebt ook maar weinig nodig. Nu bijna 49 jaar en de huid blijft mooi. Zal ongetwijfeld leefstijl en genen zijn maar de producten helpen me ook dit zo te houden.
Willeke
20-09-2020
10
Reactie van het bedrijf

Wat fantastisch om te lezen. Hartelijk dank voor jouw prachtige cijfer! Hopelijk mogen we nog lang deel uitmaken van je huidverzorgingsroutine.

Al jaren fan van de skincare producten. Tot vorig jaar heb ik naast de moisturizer dagelijks de suncare 15spf voor gezicht en handen gebruikt. Doordat deze crème ook best prijzig is, ben ik overgestapt naar de budget suncover 30spf voor gezicht en lichaam. Was daar tevreden over maar sinds kort is de samenstelling veranderd waardoor de crème te dik en vettig is. Er blijft een te overdreven glans achter en met name op het gezicht is dit heel vervelend. Jammer van deze verandering en hoop dat dit product weer produceerd gaat worden waardoor het niet meer zo vettig en glanzig is.
Natasja
15-09-2020
8
Reactie van het bedrijf

Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de Suncover. Fijn dat de andere producten naar wens zijn. Heb je hierover al contact gehad met onze Klantenservice. We kijken graag wat we voor je kunnen betekenen. Stuur je ons een berichtje?

Ik ben heel erg tevreden met de skincare van Dr. Jetske. Ik heb al zoveel verschillende merken geprobeerd en nog nooit is er een merk geweest waarvan ik dacht "hier blijf ik bij". De producten zijn simpel in gebruik en ik hou van de werkzame ingrediënten die erin zitten. Het zijn eerlijke en fijne producten in gebruik. Ook super dat het allemaal lucht dicht is. Vind dat meer hygiënisch en ook handig om de juiste hoeveelheid te gebruiken. Ook een pluspunt is dat de producten snel indringen en het voelt niet aan als een vette laag die op je huid ligt. Ik zou deze producten zeker en vast aanraden.
Liselot
10-09-2020
8
Reactie van het bedrijf

Bedankt voor het delen van je ervaring Liselot. Wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent met onze skincare. Zowel de samenstelling als de verpakking van onze producten zijn met veel zorgvuldigheid ontwikkeld. Erg leuk dat dit wordt gewaardeerd!

Mijn ervaring is dat het niet soepel verloopt 1. Het inloggen, sinds de nieuwe web-site 2. De crème is veranderd voor de ouder worden huid, veel te vet en veel te glanzend en plakkerig. 3. Vorige jaar was het voor mij een ideale crème
Marijke
07-09-2020
5
Reactie van het bedrijf

Beste Marijke, bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat het inloggen op de nieuwe website problemen gaf. We zijn druk bezig om dit op te lossen. Heb je al contact gehad met onze Klantenservice? Onze medewerkers kunnen je helpen om weer in je persoonlijke account te komen. Mag ik daarnaast vragen welke crème je bedoelt? We denken graag met je mee. Laat je het ons weten?

Eindelijk heb ik producten gevonden waardoor mijn huid rustig wordt. Van puber af aan heb ik een onrustige huid gehad. De Diana pil hielp, de nuvaring ook, maar niet iets wat je lichaam op lange termijn nodig heeft. Ik heb heel wat schoonheidsspecialisten gezien en goedkopere en dure producten gehad. Ik ben inmiddels 34 en was wanhopig op zoek naar producten die voor mij werken met eerlijke ingrediënten van een merk die ik tevens vertrouw. Kortom; een transparant merk. En eindelijk heb ik dat bij Dr. Jetske Ultee gevonden. Omdat het toch weer een grote uitgaven is en we vanwege corona thuis moesten blijven heb ik, naast de online test, via mail contact gehad met het team die me de juiste producten hebben aanbevolen. Ik heb het 5 stappen pakket en gebruik het volgens de aanwijzing elke ochtend en avond. Vanaf het begin dat ik het gebruik is mijn huid rustiger en heb ik nog maar heel af en toe een onzuiverheid op mijn kaaklijn of keel. Ik ben echt super blij met het resultaat. Dankjewel!
Marloes
03-09-2020
10
Reactie van het bedrijf

Jij bedankt, voor deze mooie review! Wat ontzettend fijn om te lezen dat je, na zo veel verschillende dingen geprobeerd te hebben, eindelijk iets gevonden hebt wat voor jouw huid werkt. En dat je huid gelijk vanaf het begin rustiger werd door de producten is natuurlijk helemaal super. Dit zijn de verhalen waar wij het voor doen. Mochten we nog eens iets voor je kunnen betekenen, laat je het dan weten?

Als altijd snelle goede service van hele fijne producten!
Christine
02-09-2020
9
Reactie van het bedrijf

Dit vinden wij nu weer TOP om te horen :-)

Goede producten, goede informatie en goede service.
Irene
02-09-2020
10
Reactie van het bedrijf

Fijn om te lezen dat je tevreden bent over zowel de producten als de service. Hier zetten wij ons dagelijks weer voor in! Bedankt voor het delen van je ervaring Irene.

Tevreden over de producten maar dit is al de 2e x dat mijn bestelling op het verkeerde (Oude) adres wordt bezorgd. Ik geef mijn nieuwe adres steeds duidelijk door bij de bestelling maar dan gaat het toch nog fout. Hoe kan dit in de toekomst voorkomen worden?? Mvg Cynthia Both
Cynthia
01-09-2020
7
Reactie van het bedrijf

Wat vervelend om te lezen dat je bestelling op het verkeerde adres wordt bezorgd. Goed dat je het aangeeft! Heb je al contact gehad met onze Klantenservice? Dan kijken we wat er misgaat en kunnen we de adresgegevens voor je wijzigen. Laat je het ons weten?

Altijd snelle reactie op bestelling, en tijdens bezorgproces wordt je goed geïnformeerd. Bij het bestellen kan je al aangeven wanneer je het bezorgd wil hebben, heel prettig. Producten: eerlijk, werkzaam, geen flauwekul
Jacqueline
01-09-2020
10
Reactie van het bedrijf

Tien keer bedankt voor je mooie cijfer!

Eenvoudig bestellen en super snelle, nette levering. Een website die betrouwbaar is en altijd z’n beloftes nakomt.
Claudia
31-08-2020
10
Reactie van het bedrijf

Wauw, dank je wel voor je mooie woorden Claudia.

Hele fijne ervaring gehad , nadat ik zelf een fout had gemaakt bij het plaatsen van de bestelling. Het werd heel fijn ( en gezellig) opgelost.
Ingrid
31-08-2020
10
Reactie van het bedrijf

Wat leuk om te horen zeg, een groot compliment... Mochten we nog een keer iets voor je kunnen betekenen, horen we het uiteraard graag!

Ik gebruik de producten inmiddels een jaar. ‘s Avonds reinig ik mijn huid met de cleanser en tonic. Daarna smeer ik de exfoliant en de moisturizer. ‘s Morgens gebruik ik alleen de zonnebrandcreme voor gezicht en huid. Mijn gezicht is nog niet 100% vrij van puisjes en onregelmatigheden, maar enorm opgeknapt. Het doet zelfs mijn zelfvertrouwen goed. Heel fijn, want alle eerdere producten (hoe duur ook) gaven niet hetzelfde resultaat. Vandaag de Azelaic Acid Serum aangeschaft. Af en toe een puistje vind ik niet zo erg (enorme verbetering), maar de rode vlekjes die ze achterlaten zijn wel vervelend. Hopelijk weekt dit serum net zo goed als de basislijn. Oh en nog iets: de zonnebrand is ook echt geweldig. Eindelijk een prettig smeerbare creme die mijn huid verdraagt én goede bescherming biedt. Ik raad het echt iedereen aan. Jammer dat de zomer alweer voorbij is ;-). Is dan alles positief? Nou oke... de flesjes hebben een wat onhandige vorm, waardoor ze 100 keer omvallen. Gelukkig zijn ze gemaakt van stevig plastic. En de vitamine A maakte helaas geen einde aan de hele dunne lijntjes onder mijn ogen en gaf verder weinig verschil. Maar misschien had ik teveel hoop op een wondertje, na alle goede resultaten ;-).
Saskia
31-08-2020
9
Reactie van het bedrijf

Wauw, wat bijzonder om te lezen dat je meer zelfvertrouwen hebt gekregen na het gebruik van onze producten. Goed om te lezen dat je het Azelaic Acid Serum nu ook hebt toegevoegd aan je routine. We adviseren om dit product wel echt even een week of 6, 8 te gebruiken om te zien wat het voor je doet. We zijn nu al benieuwd naar je ervaringen! Dank je wel trouwens voor je feedback over de vorm van de verpakkingen. Enne tot slot … wonderen kunnen we helaas niet beloven of waarmaken. Dat geldt denk ik voor ieder product. Wel zal langdurig en consequent gebruik van het Vitamin A Serum de huid gladder en egaler maken en helpen bij tekenen van huidveroudering. Blij met je eerlijke verhaal en mooie cijfer!

Altijd super goed
Leonieke
31-08-2020
10
Reactie van het bedrijf

Supergoed om te horen! :-)

Geen last meer van zwarte onzuiverheden bultjes puisjes en rode huid vind het zeer fijn in gebruik en het werkt echt Snelle levering en je word op de hoogte gehouden
A
31-08-2020
10
Reactie van het bedrijf

We voelen ons natuurlijk gevleid door je woordkeuze. Maarre …wondermiddelen bestaan natuurlijk niet. Wel heel fijn dat je zo enthousiast bent over ons Serum en dat het je huid zo heeft verbeterd. Dank je wel!

De fijne producten zelf zijn voor mij verreweg het belangrijkst. Daarnaast is de uitgebreide informatie op de website helder, de levering snel, alles netjes (en niet overbodig groot) verpakt en ook de bereikbaarheid van de klantenservice is uitstekend. Top!
Linda
31-08-2020
10
Reactie van het bedrijf

Fijn dat je zo tevreden bent over onze producten, maar daarnaast ook over de levering, de verpakking en onze informatie op de site. En natuurlijk enorm bedankt ook voor het mooie compliment naar de Klantenservice toe, daar doen we het voor!

Ik gebruik zo weinig mogelijk gezichtsproducten omdat ik overal uitslag van krijg en puistjes! Nu gebruik ik al bijna een jaar de dag/nachtcrème en vitamine A, het zijn fantastische producten, mijn huid straalt, ziet er gezonder uit en geen last van uitslag, de volgende stap wordt de rest van de producten uitproberen! Dank je voor deze geweldige crèmes!
Stephanie De Cock
31-08-2020
10
Reactie van het bedrijf

Jij bedankt voor jouw geweldige review Stephanie. Wij gaan zelf ook een beetje stralen van jouw feedback :-)

Ik gebruik alweer zo 4 jaar de vijfstappen plan van het merk .Ik ben er zo blij mee .Dus ik blijf het graag gebruiken
Anka
31-08-2020
7
Reactie van het bedrijf

Alweer vier jaar! Wat bijzonder. Hopelijk mogen wij nog vele jaren deel uitmaken van jouw huidverzorgingsregime. Bedankt voor het delen van dit mooie bericht.

Eindelijk producten gevonden die ook echt wat doen voor mijn gevoelige huid! Bestellen gaat makkelijk en levering altijd de volgende werkdag. Top!
Kelly
31-08-2020
10
Reactie van het bedrijf

We schrijven altijd dat onze producten echt iets dóen voor de huid, juist ook de gevoelige. Dan is het natuurlijk geweldig om dit ook zo terug te lezen van de mensen die onze huidverzorging gebruiken. Heel erg bedankt Kelly, voor het delen van jouw ervaring en het mooie cijfer.

Uitstekende producten...netjes verpakt en verzonden. Vlugge levering! Producten dr Jetske Ultee zijn veruit mijn betrouwbaarste producten! Mvg Nicole Dufour
Nicole
31-08-2020
10
Al jaren gebruik ik Uncover Skincare, Voor mijn leeftijd (boven de 50) heb ik echt een geweldige mooie egale huid als ik op de woorden van anderen afga. Veel mensen vragen mij hoe ik dat toch doe, en keer op keer wijs ik mensen op Uncover Skincare. Ik geef ze een brochure, prijs de producten terecht de hemel in, citeer uit uw nieuwsbrief, en zo help ik veel mensen aan een geweldig, en tevens betaalbaar product.
Saskia Vis
31-08-2020
10
Reactie van het bedrijf

Wow, wij vinden jouw review fenomenaal Saskia! Wat leuk dat je complimenten krijgt over jouw huid. Namens ons hele team: heel veel dank voor deze overweldigende woorden; voor alle mooie aanbevelingen die je in je omgeving maar ook op deze plaats doet.

Erg goede producten en een onwijs goede service. Jetske en haar team staan altijd klaar om vragen te beantwoorden. Vandaag besteld is morgen in huis, geen verzendkosten. En als iets niet goed is krijg je een nieuwe of je geld terug. Voor mij echt nooit meer iets anders.
Bea
31-08-2020
10
Reactie van het bedrijf

Wow! Wat leuk wat je schrijft Bea. Wij zijn heel blij dat je tevreden bent over onze klantenservice. Daar doen we het voor. Tien keer bedankt voor jouw mooie cijfer.

Bekijk alle reviews

Je wordt doorgestuurd naar KiYoh.nl

Ervaring van Daniëlle

"Na de eerste week zag ik de rust al terugkeren in mijn gezicht, ik voel me weer helemaal mezelf!”