Reviews en ervaringen

Wat vinden onze klanten van het advies en de producten van Dr. Jetske Ultee? Bekijk de beoordelingen hieronder. Deze beoordelingen zijn echte meningen van klanten, verzameld via Kiyoh.

9.2
Op basis van 1773 reviews verzameld via kiyoh

Je wordt doorgestuurd naar KiYoh.nl

Johanna Schippers
20-01-2021
9
Wat een mooi product. Als volwassen vrouw van 44 gebruik ik al jaren met veel plezier en goed resultaat de producten van dr jetkse. Hoe fijn en vooral waardevol om te zien hoe positief dit product ook werk voor de jonge, onrustige huis. Mijn dochter van 12, huis is volop in ontwikkeling, de hormonen gieren door haar lijf en dat is terug te zien in haar gezicht. Onrustig, veel acne. Het raakt mij te zien hoe ze er van baalt. Nu al. we zijn begonnen met de cleanser en vervolgens met de axcil (#ingewikkelde naam ;) ).... . Verbluffend wat een resultaat na 4 weken. Haar huis is rustiger, de acne is vermindert, haar huis ziet er gezonder en frisser uit. Zowel moeders met een inmiddels wat rijpere huid en dochter met een jonge puber huid gebruiken met veel plezier en vooralpositief resultaat de mooie producten van dr Jetske!. Dank voor je producten en het delen van je expertise op dit gebied. Ik had gewild dat dit er was toen ik hevig puberend met onrustig gezicht op pad ging vroeger. Hoe anders had ik mij dan gevoeld!
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Wauw, hier word ik even stil van. Heel erg bedankt voor deze mooie woorden! Wat fijn om te lezen dat de huid van je dochter rustiger is geworden door het gebruik van het Azelaic Acid Serum! Wij hopen dat wij nog vele jaren mogen bijdragen aan jullie huidverzorgingsregime.

natasja
19-01-2021
5
ik gebruik de gezichtscreme, toner, repaircreme en bodycreme van jetski ultee sinds twee jaar. over het gebruik en het effect op mijn huid ben ik heel positief. maar ik hik steeds tegen de prijs van de producten aan. financieel is het voor mij absoluut geen probleem deze producten aan te schaffen maar ergens voelt het bij een bestelling niet goed. jetske ultee uit zich in de media over de onnodig dure crèmes en dan wel die van 100,- en hoger, maar ik vind 50,- voor een gezichtscreme in een kleine flacon ook veel geld! (gebruik 7 flacons per jaar) (waarom moet een crème met veel minder ingrediënten duurder zijn dan een crème met heel veel ingrediënten?) daarbij wordt de gezichtscrème ranzig, al na plm 2 maanden gebruik. van wit naar cremig/lichtbruinig. dit heb ik eenmaal gemeld en er werd erkend dat dit een bekend verschijnsel is (daar wordt aan gewerkt), er werd keurig en kosteloos een nieuw product gestuurd. maar het verschijnsel blijft zich vertonen, ook in alle crèmes die ik daarna heb aangeschaft (tuitje van de gezichtscrème wordt ook steeds vies). ik overweeg over te stappen naar dr. leenarts of paul's choice.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Bedankt voor het delen van je ervaring, Natasja. Jammer om te lezen dat je, ondanks je goede ervaringen met het effect van onze producten op je huid, onderaan de streep tóch met een vervelend gevoel zit. We gaan graag iets meer in op de vragen en punten die je aangeeft over de prijs en samenstelling van producten. Het gebruik van actieve stoffen bepaalt voor een deel de prijs van een product. Niet de hoeveelheid ingrediënten telt, maar vooral wélke ingrediënten. In onze Moisturizers zitten bijvoorbeeld hoge concentraties actieve ingrediënten als vitamine C + E en niacinamide. In de lijn voor de normale tot vette huid zit dan ook nog extra zoethoutwortel. Dit zijn effectieve, maar kostbare grondstoffen. De gebruikte ingrediënten vormt overigens slechts een deel van het verhaal. Ook factoren als de type verpakkingen (airless dispensers), het produceren in kleine oplages (= altijd vers), de wijze van bewaren (gekoeld) spelen mee in de prijs. Dr. Jetske Ultee maakte hierover ooit een keer een blog voor het programma de Rekenkamer: ‘Wat kost nu een goede crème.’ Mocht je het interessant vinden, kun je er via dit linkje meer over lezen: https://www.dr-jetskeultee.nl/wat-kost-nu-een-goede-creme/. Een tip om te voorkomen dat de Moisturizer verkleurt, is om het product gekoeld te bewaren. Wil je het ons laten weten als dit weer gebeurt? We lossen het graag met je op!

Anita
18-01-2021
10
Vorig jaar juli kwam ik tijdens het googlen bij toeval op de site van Jetske. Vanaf mijn puberteit ben ik erg geïnteresseerd in huidverzorging en ook de opleidingen voor schoonheidsspecialiste en visagiste gedaan. Heb het huidboek gelijk besteld en gelezen. Mijn interesse was gewekt, eindelijk iemand met verstand van zaken die zich inzet om goede cosmeticaproducten op de markt te brengen. Ik heb zeker 20 jaar Clinique gebruikt en daarna voor lange tijd Clarins. Tussendoor weleens andere merken geprobeerd maar daar kwam ik steeds van terug door huidirritaties,rode vlekken,pukkeltjes. De laatste tijd vroeg ik me steeds vaker af of de prijs/kwaliteit van een pot crème van 125 euro wel klopte. Gelukkig was daar ineens Jetske die onderzocht heeft welke stoffen werken en welke niet. Zij heeft een overzichtelijke lijn ontwikkeld en doet geen loze beloftes. Ik heb het 5-stappenplan besteld en volgens haar schema begonnen met gebruik van de producten. Mijn huid reageerde heel goed op alles, heb geen enkele reactie gehad. Inmiddels gebruik ik alles van Jetske, ook de foundation en bronzer. Wat een geluk dat Google mij op de site van Jetske bracht. Eindelijk goede werkzame producten tegen een redelijke prijs. Super tevreden over alles : de producten, snelle service , spaarpunten, geen verzendkosten. Zeker van plan om ook nog eens een huidanalyse te laten doen.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Wauw, hier word ik even stil van. Wat leuk dat je ook zo veel interesse hebt in huidverzorging en je je hier in verdiept. Fijn dat onze producten zo goed bevallen, en je inmiddels ook de make-up erbij naast gebruikt!

Aukje
18-01-2021
9
ik gebruik haast de hele serie. Mijn huid is toch wel iets gevoelig maar de creme reageerd goed op mijn huid. De exfoliant en het vitamine A serum gebruik ik s,avonds om en om. Heel fijn en handig is dat alles luchtdicht verpakt is, je zit er niet met je vingers in, ook heel handig voor de vakantie geen zware potten en het neemt weinig ruimte in. Een minpuntje is dat je niet ziet hoeveel er nog inzit.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Wat leuk dat je bijna alle producten gebruikt! Fijn dat je huid er goed op reageert. Fijn hè, die airless verpakkingen. Bedankt voor je feedback en het plaatsen van deze review Aukje!

kiki
17-01-2021
8
prima
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Hartelijk dank voor je mooie review

Evelyn
17-01-2021
10
Ik zag zojuist dat ik al 6 jaar dagelijks de produkten van Jetske Ultee gebruik. Dat zegt genoeg! Daarvoor was ik op zoek naar de ideale gezichtsverzorging en ging van het ene dure merk over op het andere.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Wat leuk, een reactie van een trouwe gebruiker! Bedankt voor je review Evelyn.

Esther
16-01-2021
10
Mijn gezicht was dof en voelde niet fijn aan. Binnen een week nadat ik was begonnen met de producten van Jetske, zag ik hoe fris mijn gezicht er uit begon te zien. Het leek wel dat mijn gezicht straalde. Poriën waren niet zo zichtbaar meer. Ook had ik het idee dat mijn huid meer egaler leek. Je snapt natuurlijk wel, dat het elke ochtend een klein feestje is voor de spiegel.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Wat leuk om te horen dat je huid zo goed reageert op de producten en er frisser en stralender uit is gaan zien! Daar gaan wij nou weer van stralen ;-). Veel smeerplezier!

Jeannette
16-01-2021
10
Ik gebruik al sinds 2012 al jullie producten met heel veel plezier. De blogs etc. hebben mijn kijk op huidverzorging compleet veranderd. Mijn huid heeft er nog nooit zo rustig en stralend uitgezien. Je merkt en ziet dat het echt werkt! Zodra er een nieuw product uitkomt en het geschikt is voor mijn huid, bestel ik het meteen. Ook jullie service en klantvriendelijkheid vind ik geweldig. Kortom, ik ben echt een zeer tevreden klant en hoef nooit meer op zoek naar andere huidverzorging en make-up. Heel fijn!
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Wauw, wat bijzonder dat je al zo'n lange tijd onze producten gebruikt. Al helemaal fijn dat je huid er rustig en stralend is gaan uitzien. Bedankt voor je prachtige review Jeanette.

Barbara
16-01-2021
10
Al jaren kamp ik met klein ontstekingen in mijn aangezicht die te pas en te onpas verschijnen. Ik heb raad gevraagd aan dermatologen, apothekers, schoonheidsspecialisten en heb ondertussen een wagenlading aan verschillende crèmes. Enkele weken geleden was ik voor de zoveelste maal op zoek naar een oplossing toen ik jullie website ontdekte. En daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Het resultaat was instant. Ik heb sporadisch nog een rood vlekje, maar mijn huid is helemaal gekalmeerd en voelt echt ontspannen aan. Zalig!
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Dit zijn de verhalen waar we het voor doen ... Fijn dat je huid gekalmeerd is en de rode vlekjes zijn verminderd. Mocht je nog aanvullend advies willen, stel je vragen gerust!

Hannah
16-01-2021
10
Helemaal fan! Geweldige producten!
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Erg leuk om te horen. Dank je wel Hannah!

Ingrid
15-01-2021
9
De dagelijkse informatie, niet alleen voor haar producten is interessant. De snelle levering, ook nog zonder verzendkosten is fijn. De mogelijkheid om producten, na ze te hebben getest, terug te sturen. De mogelijkheid telefonisch contact te hebben bij vragen of problemen is belangrijk.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Hartelijk dank voor je mooie review! Superleuk om te horen.

Karen
15-01-2021
10
Ik had een vraag Clownseczeem, over wat wel of niet te doen en te gebruiken aan producten. Ik kreeg een eerlijk en oprecht antwoord terug waar ik wat aan heb en daarbij zelfs een verwijzing naar een Blog over dit probleem. Ik heb het product aangeschaft en ben tot nu toe zeer tevreden. Dank hiervoor!
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Beste Karen, wat ontzettend fijn dat we je verder hebben kunnen helpen. Goed om te horen dat het product naar tevredenheid is. Als we nog iets voor je kunnen doen, laat je het dan weten?

Conny
15-01-2021
10
Ontzettend fijne producten van goede kwaliteit met de goede ingrediënten en nog betaalbaar.. Mijn huis ziet er veel beter uit nu.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Wat fantastisch om te horen. Heel erg bedankt voor je mooie woorden Conny.

Roel
15-01-2021
5
Deze zomer op vakantie in Zuid Frankrijk onder andere deze zonnebrand gebruikt. Ik was ook al bekend met de oude formule en wou deze proberen. Ik moet zeggen ik heb de flacon niet opgebruikt ongeveer tot de helft en toen weggegooid. Ik vond deze zonnebrand bij royaal aanbrengen cosmetica onelegant aanvoelen veel te vet. Ook vond ik het uncover spf 30 met tinosorb niet fijn, een flinke witte waas. Als er in de toekomst toch een herformulering plaatsvind wil ik het beide producten wel een keer opnieuw proberen omdat het parfumvrij is. Maar zal beiden producten niet meer aanschaffen.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Beste Roel, Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de Suncover en Suncare SPF30. Heb je hier al eens contact over gehad met onze Klantenservice? Mijn huiddeskundigen denken graag met je mee. Zij kunnen je eventueel ook helpen zoeken naar een parfumvrij alternatief met net zulke veilige filters. Je mag ons altijd een berichtje sturen.

Anne
15-01-2021
9
Heerlijk product. Zacht en verdraagzaam voor mijn gevoelige huid.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Hartelijk dank voor je mooie review Anne!

I
15-01-2021
10
Zeer tevreden, huid ziet er rustig uit. Inmiddels heeft mijn vriend de moisterizer ook ontdekt
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Wat leuk dat je vriend de Moisturizer inmiddels ook gebruikt, dit product is ook heel geschikt voor mannen! Fijn dat je zo tevreden bent.

Eveline
15-01-2021
10
De producten voelen lekker aan op de huid en ik heb minder last van oneffenheden.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Bedankt voor je mooie review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de producten.

Anne
15-01-2021
10
De producten van jetske ultee zijn mooi verpakt en werken voor mijn huid met rosacea klachten heel goed. Er is echt verbetering te zien, de roodheid is minder en vooral belangrijk het branderige gevoel is weg.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Dit zijn de verhalen waar we het voor doen ... Heel erg fijn om te horen Anne.

Anja
15-01-2021
10
Makkelijk bestellen, vlotte levering
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

10 keer bedankt voor je mooie review!

dominique
15-01-2021
10
Zó blij dat ik deze lijn ontdekt heb. Mijn huid is enorm verbeterd. Ook de make-up heel fijn. Zo natuurlijk op je huid zonder een dikke make-up laag. Hele snelle levering van de producten! Ik raad het iedereen aan..
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Ontzettend fijn dat je huid zo is verbeterd en je ook blij bent met de make-up en de levering van de producten. Namens mijn hele team, bedankt!

Betsie
15-01-2021
10
De producten zijn prettig en hygiënisch in gebruik. Ik ben blij met het resultaat dat het gebruik van de producten laat zien. Een mooie glanzende en gezonde huid. Ook de makeup, de powder en de bronzer zijn geweldige producten. Kortom, alle lof voor de skincare producten.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Hartelijk dank voor je prachtige review. Heel erg fijn om te horen dat de producten zo goed bevallen.

Eveline
15-01-2021
10
De repaircream wordt inmiddels door het hele gezin gebruikt. Mijn dochter en ik gebruiken hem beiden als nachtcreme, maar ook als hand- en voetencreme. Ik heb altijd een tube op voorraad, zeker nu mijn zoon hem in de koude wintermaanden ook regelmatig gebruikt. En dan heb ik het dus nog maar over één product.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Wat leuk dat de Repair Cream door het hele gezin gebruikt wordt. Fijn is die hè ... Bedankt voor het schrijven van deze review!

HA Emens-vd Schaaf
15-01-2021
8
Heerlijke producten en hele fijne verpakkingen. Ga binnenkort het serum bestellen! Hartelijke groet, Gon.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Wat heerlijk om te lezen. Welk Serum ga je proberen? We zijn benieuwd hoe je deze gaat vinden! Veel smeerplezier gewenst.

Judith
15-01-2021
9
Ik heb de cleanser, toner, exfoliant, foundation en concealer Alles is super fijn en vooral de foundation, fijnste ooit, heel zacht en natuurlijk. De concealer vind ik wat minder, die kan nog niet tegen die van estee lauder op, maar dat komt ook door de kleur, ik vind die van jetske te licht. Hij is wel heel zacht op de huid. De moisterizer ga ik ook misschien proberen, maar die gebruik ik nu van clinique al jaren, dus daar twijfel ik over of ik die ga inruilen. Verder hele goede verzending en keurig verpakt! Ik ben fan!
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Superfijn dat de producten zo goed bevallen. Jammer dat de Concealer te licht voor je is. We hebben deze in twee kleuren. Welke kleur heb je geprobeerd? Mocht je het product willen ruilen, neem dan gerust contact op met mijn Klantenservice. Of als je nog wat advies wilt over de Moisturizer, helpen we je ook graag verder!

Monique
15-01-2021
9
Ik heb het Vitamine A serum aangeschaft ik gebruik dit al langere tijd in combinatie met meerdere producten van Uncover Skincare. Het Vitamine A Serum zorgt er echt voor dat mijn “helaas” door de zon beschadigde huid rustiger wordt en echt zichtbaar minder donkere vlekjes heeft. Het Serum is fijn in gebruik ! En geeft een heerlijk gevoel aan mijn huid. Ik ben super blij met alle producten.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Wauw, erg fijn dat het Vitamin A Serum effect heeft en je huid rustiger maakt. Bedankt voor het plaatsen van deze review Monique!

Bekijk alle reviews

Je wordt doorgestuurd naar KiYoh.nl

Ervaring van Daniëlle

"Na de eerste week zag ik de rust al terugkeren in mijn gezicht, ik voel me weer helemaal mezelf!”