Reviews en ervaringen

Wat vinden onze klanten van het advies en de producten van Dr. Jetske Ultee? Bekijk de beoordelingen hieronder. Deze beoordelingen zijn echte meningen van klanten, verzameld via Kiyoh.

9.4
Op basis van 7351 reviews verzameld via kiyoh

Je wordt doorgestuurd naar KiYoh.nl

Marijke
13-04-2024
6
Ik ben zeer tevreden over alle producten van Jetske Ultee. Meer valt er niet over te zeggen.
Anne
13-04-2024
4
Smeert prima, ik wil geen rimpels en vlekjes maar een lijkbleek gezicht maakt me er ook niet knapper op.
Roel Smand
13-04-2024
7
Mooi ingredientenlijsten van producten.
Marjolein
13-04-2024
9
Ik had meerdere producten besteld, echter paste de suncare niet bij mijn gezicht. Dit product kon ik, na gebruik, kosteloos retourneren en het bedrag werd gecrediteerd, perfecte service!
W
12-04-2024
9
De Zonnebrandcrème van Jetske Ultee smeert fijn, geen witte waas. Vorige week op zondag ochtend besteld, maandag kon die al bezorgd worden. Maar bij DHL kun je gratis de bezorging wijzigen naar avond bezorging. Ik ben in een week met matige zo'n kracht niet verbrand. Vorig jaar werd deze crème als beste getest.
José
12-04-2024
10
Ik heb zo veel geleerd van haar blogs, ik kan echt niet meer terug naar de normale A-merken in de supermarkt
Jojanneke
12-04-2024
10
Ik gebruik de producten van Jetske al jaren. Ben nog nooit teleurgesteld. De uitslag in mijn gezicht heb ik ook nooit meer teruggekregen na gebruik van de producten. Ik gebruik de 5-stappen producten dagelijks. Het is wel even een uitgave, maar ik doe minimaal een half jaar met de producten. Soms langer. Ik bestel ieder jaar een liter zonnebrand, deze wordt goed gebruikt in mijn gezin en is qua prijs-kwaliteit verhouding erg goed en voordelig! Ik krijg het product snel thuisbezorgd.
Conny
12-04-2024
10
Ik gebruik met name het vit a serum
Chantal Berg
12-04-2024
10
Veel andere producten gebruikt maar toch weer terug bij de lijn van Jetske Ultee, deze die het beste voor mij werken! Vooral de milde reinigers en vitamine A serum zijn zeer fijn! Ook de suncare is fijn in gebruik en laat geen witte waas achter op het gezicht.
Astrid
12-04-2024
10
Ik ben zo blij met al de producten van Uncover Skincare mijn huid ziet er sinds het gebruik veel beter uit!
Claire
12-04-2024
10
Deze zonnecreme gebruik ik al jaren en heb het de vorige keer ook voor dochter en kleinkinderen gekocht. Heel fijne en verantwoorde creme waar je lang mee doet. Super, ben er heel blij mee.
Herma
12-04-2024
9
Mijn oudste dochter was op ziek naar een merk gezichtsverzorging en was bij dit merk uitgekomen. Ik kampte met een ernstige zonneschade en zag er behoorlijk slecht uit. Ook ik wilde een beter merk, maar één die niet zo schreeuwend duur was. Zij raadde mij dit merk aan, en nu na bijna 2 weken gebruik, zie je al verbetering. Mijn huid was dicht, toen ik met het gebruik begon, nu heb ik geen trekkende huid meer en het valt erg mee met de roodheid. Ik ben er erg blij mee, raad het meer mensen aan, die een wat complexe huid heeft.
Betty
12-04-2024
10
Heel fijne producten voor mijn droge,gevoelige huid.
Eline
12-04-2024
10
Ik heb de poeder gekocht ter afwerking om te gebruiken na de foundation. Ben er blij mee! Gebruik ook de zonnepoeder. Fijne producten voor de gevoelige huid die mijn huid rustig houden. Ik raad de producten van de Jetske Ultee ter harte aan!
Sandra
12-04-2024
10
Positieve ervaring voor mijn huid.
Britney
12-04-2024
7
Super blij dat er ook een factor 50 is. Zou het zeker aanraden voor andere. En snel geleverd!
Salima
12-04-2024
10
Fantastisch product. Smeert heel fijn en zeer geschikt voor de gevoelige huid. Mijn huid voelt weer zacht aan en is minder rood. Moisturizer geeft een frisse uitstraling. Eindelijk een creme die echt wat voor je huid doet!
Suzanne
12-04-2024
10
Super snelle bezorging, zodra m’n producten op zijn weet ik dat ik het de volgende dag meteen weer in huis kan hebben, heel fijn! Mijn huid heeft er, ik gebruik de producten van Jetske Ultee nu een jaar, nog nooit zo glad en stralend uitgezien. Echt heel blij dat ik jullie gevonden heb!
Saima
12-04-2024
1
Had het product snel in huis. Maar kon het niet gebruiken. Een keer pompje gedrukt kwam er een beetje uit en toen was hij al leeg. Ik voel me belazerd. En geen €40 waard!!!! Ik kan dus ook niet het product aanbevelen.
Frenny
12-04-2024
10
Nog niet gebruikt want we gaan volgende week naar de zon Maar smeer elke dag de suncare uit t kleine potje
Inge
11-04-2024
10
Door de goede verzorging krijg je een stralende huid
Merel
11-04-2024
10
Voorheen gebruikte ik dure producten die ik regelmatig moest bestellen. Toen ik deze producten voorbij zag komen besloot ik om ze te proberen, vanwege de positieve ervaringen. Ik gebruik een cleanser, moisturizer, exfoliant en foundation, allemaal hele fijne producten waar je heel weinig van nodig hebt. Je hoeft dus niet regelmatig nieuwe te kopen. Ook is de verzending mega snel en keurig verpakt. Mijn huid is nu zelfs beter dan toen ik nog die duurdere producten gebruikte!
Sylvia
11-04-2024
10
Kan er dus ook geen oordeel over geven
Caroline
11-04-2024
9
Ik gebruik al sinds 2014 alle producten van Dr. Ultee en ben super tevreden. Dus problemen met de huid heb ik momenteel niet. Heb het Clay Powder reeds 2 x 's avonds gebruikt als masker (3-tal min. laten intrekken). Heerlijk verfrissend gevoel na het afspoelen ! Aangename aanvulling op het gamma, samen met de face-oil.
Michelle
11-04-2024
10
Ik gebruik nu al aantal maanden het 5 stappen plan en het heeft mijn extreem droge huid totaal veranderd. Wat een verschil, geen rode vlekken meer of droogtelijntjes en plekken in mijn gezicht.
Bekijk alle reviews

Je wordt doorgestuurd naar KiYoh.nl

Ervaring van Daniëlle

"Na de eerste week zag ik de rust al terugkeren in mijn gezicht, ik voel me weer helemaal mezelf!”