Team Dr. Jestke Ultee
“Mensen helpen aan een mooie huid; dat kan ik natuurlijk niet alleen.”
Alle mooie dingen die ik doe, doe ik natuurlijk allang niet meer alleen. Ik heb inmiddels een geweldig team van deskundigen om me heen verzameld. Ieder met zijn eigen expertise en talent, maar allemaal zó bevlogen. Van huidtherapeuten en wetenschappers tot graphic designers, beeld- en tekstmensen. Ik stel iedereen graag aan je voor.
x Jetske
Onderzoeksarts cosmetische dermatologie

Getty Verhulsdonk
Getty Verhulsdonk
Inkoop, pers & personeel
Getty Verhulsdonk

Is er altijd, en is er altijd geweest. Bij Jetske en voor Jetske. Ze weet eigenlijk alles van het bedrijf. Van voorraadbeheer tot personeelsbeleid. Onderhoudt het contact met de leveranciers, de distributeurs en de media. Did we mention Rotterdamse humor? Ja joh … Maar ook leuk in het Frans. Doet nog steeds aan ballet, loopt in kekke truien en zou het liefst gewoon ieder mailtje uitprinten.

Matthijs Boog
Matthijs Boog
Strategisch en operationeel manager
Matthijs Boog

Scherpe geest, kritische blik. Bewaakt de kwaliteit en zorgt dat alles achter onze mooie webshop en blogs klopt en draait. Een echte wetenschapper ook, dus geen enkele verandering of actie komt uit de lucht vallen. Analytisch sterk, gericht op resultaat, heeft oog voor innovatie en zet met een portie droge humor de grote lijnen uit. Als-ie niet surft op zijn scherm, surft hij op de Noordzee.

Annelies Nederend
Annelies Nederend
Content & Development
Annelies Nederend

Opgeleid als huidtherapeut. Maar houdt zich inmiddels vooral en liever bezig met productontwikkeling. En wetenschappelijk onderzoek. En contentcreatie voor social media en blogs. En, en … Nou ja, met eigenlijk alles wat er binnenkomt en bedacht wordt in Rotterdam. Stiekem altijd veel te druk en daarom regelmatig verstopt onder een grote koptelefoon. Ook een bikkeltje op hardloopschoenen.

Wouke Boog
Wouke Boog
Art Director &
GRAPHIC DESIGNER
Wouke Boog

You like Dr. Jetske’s style? The look and feel van alle producten? Al het artwork, de verpakkingen, maar ook de banners, boekjes, magazines en niet te vergeten de cadeaukaartjes? It’s hers; daar zit het creatieve brein van Wouke achter. Heerlijk type. Prettige humor. En positief, ál-tijd! Werkt graag samen waarbij 1 + 1 op 3 uitkomt. Ook kunstacademie gedaan.

Hanneke Helder
Hanneke Helder
Huidtherapeut
Hanneke Helder

Vast gezicht in het team. Geliefd en vertrouwd bij klanten. Voordat ze dertien jaar geleden huidtherapeut werd, deed ze de opleiding tot doktersassistente. Han in a nutshell? Doelgericht. Goedlachs. Laat zich niet gek maken. Supergoed met laser. Maar net zo goed met de meer zachte/psychologische kant van de huidtherapie. Het allergelukkigst is ze als ze klanten (weer) kan laten stralen.

Sophie Stok
Sophie Stok
Formulation Technologist
Sophie Stok

Niet gemaakt om achter een bureau te zitten, zegt ze over zichzelf. Dan gaat het borrelen vanbinnen, en dat laat ze liever in het lab gebeuren. Onze cosmetisch chemicus wordt blij van scheikundesommetjes, structuurformules, erlenmeyers en experimentjes. Maar ook van een mooie (en veel te dure) designtas. En cosmetica natuurlijk. Werkt in haar vrije uren haar Frans bij.

Corine van Acquoy
Corine van Acquoy
Huiddeskundige
Corine van Acquoy

Prachtige, warme stem aan de lijn gekregen? Grote kans dat het Corine was. Deze huiddeskundige op de Klantenservice helpt je met het allergrootste geduld met al je huidvragen. Heel fijn: ze kan het ook net zo mooi in het Duits voor onze klanten daar. En o ja, Corine is nooit te beroerd om model te staan voor een nieuwe peeling of andere behandeling in het Skincare Centre (ook niet als ze dan een paar dagen minder toonbaar is).

Inge van der Meer
Inge van der Meer
Huidtherapeut
Inge van der Meer

Inmiddels ook een vertrouwd gezicht in het Skincare Centre. De combinatie beauty & science maakte dat ze huidtherapeut wilde worden. Houdt zich graag bezig met de wetenschappelijke achtergronden. En (dus ook) met het tackelen van wéér een nieuwe beautyhype waarover klanten bellen. Perfectionist van de prettigste soort. Pas tevreden als niet alleen het puistje, maar ook het littekentje eronder weg is.

Denise Hoogland
Denise Hoogland
Copywriter & editor
Denise Hoogland

Heeft al heel wat kilometers tekst verwerkt en geproduceerd. Blogs, posts, brieven, oproepjes, mails, bijsluiters … nou ja alles wat maar uit letters bestaat. Prettige bijkomstigheid: studeerde medische biologie en werkte jarenlang als journalist voor krant en bladen. Nice hair, nice outfits, loopt hard op hoge hakken, typt nog harder (met twee vingers) op het toetsenbord. Werkt op rare uren, is druk en heeft het altijd druk.

Nedjida Nassy
Nedjida Nassy
Graphic designer
Nedjida Nassy

Doet alles, kan veel en is bovendien razendsnel. Of het nu gaat om een flashy instapost of filmpje over een zonnebrandtest; over een animatie, infographic of beeld voor een blog of nieuwsbrief, Nedjida giet indrukwekkende hoeveelheden content in een mooie vorm. De warming-up voor een drukke werkdag doet ze in alle vroegte (echt vroeg!) in het zwembad. Nedjida deed het grafisch lyceum én de kunstacademie.

Deborah Nieudorp
Deborah Nieudorp
Huiddeskundige
Deborah Nieudorp

Hoeveel mails en telefoontjes zou ze al hebben beantwoord in de loop der jaren op de Klantenservice? Zacht maar scherp is deze huidexpert die ooit begon als schoonheidsspecialiste. Heeft al heel wat ingrediëntenlijsten uitgeplozen voor klanten. En is goed met make-up. Wil je weten welke kleur foundation écht bij je huid past? Dan moet je bij deze kleurspecialist zijn. Met mooie blauwe ogen, net zo mooi als die van haar grote hobby: haar twee Balinese raskatten.

Tineke Jansen
Tineke Jansen
Copywriter & editor
Tineke Jansen

Nieuwste aanwinst op team tekst. Language lover die eigenlijk een hekel heeft aan het gebruik van dit soort hippige Engelse termen😊 Was docent Nederlands, houdt van schrijven, maar wordt pas écht blij van correctiewerk. En van boeken natuurlijk, heel veel boeken (‘ooit wil ik een boekenwand tot aan het plafond met zo’n trappetje’). Reist met de trein. Altijd, want dan kun je lezen. En o ja, een heel bijzondere stem.

Lorenzo van Nistelrooij
Lorenzo van Nistelrooij
Health Food Innovator
Lorenzo van Nistelrooij

Food meets skin. En eigenlijk hebben we het dan vooral over beestjes. De beestjes die in onze darmen leven. Lorenzo weet er alles van. Haalde zijn master Health Food Innovation Management aan de Universiteit Maastricht. En doet nu onderzoek naar de relatie tussen de darmen en huidklachten bij dr. Jetske Ultee. Kan zich uren vastbijten in wetenschappelijke literatuur, maar maakt ook net zo gemakkelijk een gezellig bacteriedrankje voor een smaakvolle post op social media.

Liza Dikkerboom
Liza Dikkerboom
Fotograaf
Liza Dikkerboom

Eigenzinnig, origineel en een fijne kijk op dingen, vooral door haar lens. Verantwoordelijk voor alle mooie beelden van Dr. Jetske Ultee op Instagram, voor de filmpjes en productfoto’s. Opgeleid aan de kunstacademie. Andere steekwoorden: great outfits, hippe scooter, haar eigen ontworpen fles bubbels Odette en heerlijke pins.

Renske Ruessink
Renske Ruessink
Huidtherapeut
Renske Ruessink

Fijne aanwinst in het team, iets dat ze stiekem al hoopte vanaf het moment dat ze met haar opleiding tot huidtherapeute begon. Inspelen op de nieuwste trends en laatste onderzoeken vindt ze niet alleen leuk, maar ook belangrijk. Net als een warm contact met klanten. Sociaal en gezellig, gedreven en altijd enthousiast. Heerlijk snel achter de knoppen en vertelt ook iedereen die het níet wil horen hoe belangrijk zonbescherming is.

Amber Veraar
Amber Veraar
Huidtherapeut
Amber Veraar

Huidtherapeut en foodie met engelengeduld en engelengezichtje. Is zelf het beste bewijs van hoeveel je kunt doen met goede huidverzorging én leefstijladviezen. Die kennis en ervaring deelt ze graag met anderen. Want van huidklachten kun je écht verdrietig zijn, weet ze. Amber begint haar dag altijd opgewekt met een groene smoothie of blauwe bessen. Kent lekkere recepten voor mensen met intoleranties en allergieën en zou nog véél meer willen leren over voeding en de huid.

Lisa van Brandwijk
Lisa van Brandwijk
Online Marketeer
Lisa van Brandwijk

Deed ooit de opleiding Media & Entertainment, maar kwam mooi terecht in de wereld van cosmetica en beauty. Lisa met een 's' houdt zich bezig met Google Analytics, met SEA en leuke acties voor de shop. Dat doet ze het allerbest op muziek die je liever alleen in het weekend hoort. Van grapjes over de spiegel in haar handtas (formaat iPad) trekt ze zich niets aan. ‘En o ja, had ik al verteld dat mijn ware huidleeftijd 22 is sinds ik de producten van Jetske gebruik?’

Tara Ertunç
Tara Ertunç
Huidtherapeut
Tara Ertunç

Heb je in de avonduren of in het weekend hulp nodig bij je bestelling? Of heb je vragen over je huid of onze producten? Dan krijg je Tara aan de lijn. Zij is een van onze vaste medewerkers die buiten kantoortijden klaarzit om je te adviseren.

Shelley de Heus
Shelley de Heus
Huidtherapeut
Shelley de Heus

Heb je in de avonduren of in het weekend hulp nodig bij je bestelling? Of heb je vragen over je huid of onze producten? Dan krijg je Shelly aan de lijn. Zij is een van onze vaste medewerkers die buiten kantoortijden klaarzit om je te adviseren.

Fleur Hoppen
Fleur Hoppen
Huidtherapeut in opleiding
Fleur Hoppen

Heb je in de avonduren of in het weekend hulp nodig bij je bestelling? Of heb je vragen over je huid of onze producten? Dan krijg je Fleur aan de lijn. Zij is een van onze vaste medewerkers die buiten kantoortijden klaarzit om je te adviseren.