Team

Dr. Jetske Ultee

“Mensen helpen aan een mooie huid; dat kan ik natuurlijk niet alleen.”

Alle mooie dingen die ik doe, doe ik natuurlijk allang niet meer alleen. Ik heb inmiddels een geweldig team van deskundigen om me heen verzameld. Ieder met zijn eigen expertise en talent, maar allemaal zó bevlogen. Van huidtherapeuten en wetenschappers tot graphic designers, beeld- en tekstmensen. Ik stel iedereen graag aan je voor.

x Jetske
Onderzoeksarts cosmetische dermatologie

Getty Verhulsdonk
Getty Verhulsdonk
Inkoop, pers & personeel
Getty Verhulsdonk

Is er altijd, en is er altijd geweest. Bij Jetske en voor Jetske. Ze weet eigenlijk alles van het bedrijf. Van voorraadbeheer tot personeelsbeleid. Onderhoudt het contact met de leveranciers, de distributeurs en de media. Did we mention Rotterdamse humor? Ja joh … Maar ook leuk in het Frans. Doet nog steeds aan ballet, loopt in kekke truien en zou het liefst gewoon ieder mailtje uitprinten.

Matthijs Boog
Matthijs Boog
Strategisch en operationeel manager
Matthijs Boog

Scherpe geest, kritische blik. Bewaakt de kwaliteit en zorgt dat alles achter onze mooie webshop en blogs klopt en draait. Een echte wetenschapper ook, dus geen enkele verandering of actie komt uit de lucht vallen. Analytisch sterk, gericht op resultaat, heeft oog voor innovatie en zet met een portie droge humor de grote lijnen uit. Als-ie niet surft op zijn scherm, surft hij op de Noordzee.

Annelies Nederend
Annelies Nederend
Content & Development
Annelies Nederend

Opgeleid als huidtherapeut. Maar houdt zich inmiddels vooral en liever bezig met productontwikkeling. En wetenschappelijk onderzoek. En contentcreatie voor social media en blogs. En, en … Nou ja, met eigenlijk alles wat er binnenkomt en bedacht wordt in Rotterdam. Stiekem altijd veel te druk en daarom regelmatig verstopt onder een grote koptelefoon. Ook een bikkeltje op hardloopschoenen.

Wouke Boog
Wouke Boog
Art Director &
GRAPHIC DESIGNER
Wouke Boog

You like Dr. Jetske’s style? The look and feel van alle producten? Al het artwork, de verpakkingen, maar ook de banners, boekjes, magazines en niet te vergeten de cadeaukaartjes? It’s hers; daar zit het creatieve brein van Wouke achter. Heerlijk type. Prettige humor. En positief, ál-tijd! Werkt graag samen waarbij 1 + 1 op 3 uitkomt. Ook kunstacademie gedaan.

Hanneke Helder
Hanneke Helder
Huidtherapeut
Hanneke Helder

Vast gezicht in het team. Geliefd en vertrouwd bij klanten. Voordat ze dertien jaar geleden huidtherapeut werd, deed ze de opleiding tot doktersassistente. Han in a nutshell? Doelgericht. Goedlachs. Laat zich niet gek maken. Supergoed met laser. Maar net zo goed met de meer zachte/psychologische kant van de huidtherapie. Het allergelukkigst is ze als ze klanten (weer) kan laten stralen.

Corine van Acquoy
Corine van Acquoy
Huiddeskundige
Corine van Acquoy

Prachtige, warme stem aan de lijn gekregen? Grote kans dat het Corine was. Ze helpt je op de Klantenservice met het allergrootste geduld met al je administratieve vragen. Retouren, giftcards, bestelproblemen … Ze heeft voor alles een oplossing. En o ja, Corine is nooit te beroerd om model te staan voor een nieuwe peeling of andere behandeling in het Skincare Centre (ook niet als ze dan een paar dagen minder toonbaar is).

Inge van der Meer
Inge van der Meer
Huidtherapeut
Inge van der Meer

Inmiddels ook een vertrouwd gezicht in het Skincare Centre. De combinatie beauty & science maakte dat ze huidtherapeut wilde worden. Houdt zich graag bezig met de wetenschappelijke achtergronden. En (dus ook) met het tackelen van wéér een nieuwe beautyhype waarover klanten bellen. Perfectionist van de prettigste soort. Pas tevreden als niet alleen het puistje, maar ook het littekentje eronder weg is.

Steffi Ullrich
Steffi Ullrich
Vertaler Duits
Steffi Ullrich

Zeg je Steffi, dan zeg je tekst. Ze vertaalt alle teksten naar het Duits en treft dan precies dezelfde toon als de originele tekst. Dan weet je dat je met een goede vertaler te maken hebt! Ook kun je haar in Duitsland aan de lijn krijgen bij de Klantenservice, dan informeert ze je echt tot in de puntjes. Houdt van de was opvouwen met bij voorkeur Nederlandse televisie op de achtergrond. Haar favoriete weekendactiviteit? Koffie (mit Kuchen) in de tuin. En dan is het wachten totdat de katten erbij komen zitten.

Nedjida Nassy
Nedjida Nassy
Graphic designer
Nedjida Nassy

Doet alles, kan veel en is bovendien razendsnel. Of het nu gaat om een flashy instapost of filmpje over een zonnebrandtest; over een animatie, infographic of beeld voor een blog of nieuwsbrief, Nedjida giet indrukwekkende hoeveelheden content in een mooie vorm. De warming-up voor een drukke werkdag doet ze in alle vroegte (echt vroeg!) in het zwembad. Nedjida deed het grafisch lyceum én de kunstacademie.

Deborah Nieudorp
Deborah Nieudorp
Huiddeskundige
Deborah Nieudorp

Hoeveel mails en telefoontjes zou ze al hebben beantwoord in de loop der jaren op de Klantenservice? Zacht maar scherp is deze huidexpert die ooit begon als schoonheidsspecialiste. Heeft al heel wat ingrediëntenlijsten uitgeplozen voor klanten. En is goed met make-up. Wil je weten welke kleur foundation écht bij je huid past? Dan moet je bij deze kleurspecialist zijn. Met mooie blauwe ogen, net zo mooi als die van haar grote hobby: haar twee Balinese raskatten.

Tineke Jansen
Tineke Jansen
Copywriter & editor
Tineke Jansen

Language lover die eigenlijk een hekel heeft aan het gebruik van dit soort hippige Engelse termen😊 Was docent Nederlands, houdt van schrijven, maar wordt pas écht blij van correctiewerk. En van boeken natuurlijk, heel veel boeken (‘ooit wil ik een boekenwand tot aan het plafond met zo’n trappetje’). Reist met de trein. Altijd, want dan kun je lezen. En o ja, een heel bijzondere stem.

Liza Dikkerboom
Liza Dikkerboom
Fotograaf
Liza Dikkerboom

Eigenzinnig, origineel en een fijne kijk op dingen, vooral door haar lens. Verantwoordelijk voor alle mooie beelden van Dr. Jetske Ultee op Instagram, voor de filmpjes en productfoto’s. Opgeleid aan de kunstacademie. Andere steekwoorden: great outfits, hippe scooter, haar eigen ontworpen fles bubbels Odette en heerlijke pins.

Renske Ruessink
Renske Ruessink
Online marketeer
Renske Ruessink

Leeft voor socials: Instagram, Pinterest, TikTok. Kent echt elke huidtrend en heeft álle series gezien (echt alle). Zit altijd vol enthousiaste, creatieve ideeën voor de nieuwste acties. Die ze dan gek genoeg wel met een ouderwetse pen opschrijft in een notitieboekje. Typisch Renske: flinke voetstappen op de trap, driftige ‘typer’ en heel veel vrolijkheid. Maar schijn bedriegt, ze slaat je graag van de baan bij tennis of padel (en doet dat ook vaak).

Amber Veraar
Amber Veraar
Huidtherapeut
Amber Veraar

Huidtherapeut en foodie met engelengeduld en engelengezichtje. Is zelf het beste bewijs van hoeveel je kunt doen met goede huidverzorging én leefstijladviezen. Die kennis en ervaring deelt ze graag met anderen. Want van huidklachten kun je écht verdrietig zijn, weet ze. Amber begint haar dag altijd opgewekt met een groene smoothie of blauwe bessen. Kent lekkere recepten voor mensen met intoleranties en allergieën en zou nog véél meer willen leren over voeding en de huid.

Marjolein Keijzer
Marjolein Keijzer
Innovatie manager
Marjolein Keijzer

Haar grootste passie? Het ontwikkelen van skincare van het eerste idee tot het eindproduct. En dan het liefst huidverzorging die écht nieuw is. Ook kookt ze graag (en dat is volgens haar precies hetzelfde als cosmetica ontwikkelen). Staat ze niet in de keuken, dan zwemt ze in de sloot – zelfs in de winter – om te trainen voor een triathlon. En een wel heel verrassend feitje … je kunt haar als figurant tegenkomen in Goede Tijden Slechte Tijden.

Sascha Herwig
Sascha Herwig
Huidtherapeut
Sascha Herwig

Je hoort meteen dat Sascha in het Skincare Centre is. Haar aanstekelijke lach is uit duizenden te herkennen, zelfs drie verdiepingen hoger. En dat enthousiasme neemt ze mee de behandelkamer in. Haar favoriete behandeling? OPL (lichtflitsen). Want dan zie je onmiddellijk resultaat: vaatjes ‘schieten weg’ of pigmentvlekken kleuren donkerder. En dat is gelijk de reden dat ze huidtherapeut is geworden: ze wil mensen zo graag van hun huidproblemen afhelpen. Maar dat is zeker niet haar enige kracht. Wist je dat ze een natuurtalent is op film?

Carla Asfar
Carla Asfar
Huidtherapeut
Carla Asfar

Enthousiasme: dat is Carla ten voeten uit. Als huidtherapeut wordt ze enthousiast van het klantcontact en omdat ze het zo fijn vindt om mensen te helpen aan een mooiere huid. Als ze hun ook nog meer zelfvertrouwen kan geven, dan is ze helemaal blij. In het weekend vind je haar overal en nergens. Want dan is ze het liefst toerist in eigen land. Of dat nu in het kasteel in Muiden is, in een museum met abstracte kunst of in een stad waar ze nog nooit is geweest … En als ze niet druk is met allerlei nieuwe activiteiten en Nederland ontdekken, dan drinkt ze koffie.

Tara Ertunç
Tara Ertunç
Huidtherapeut
Tara Ertunç

Heb je in de avonduren of in het weekend hulp nodig bij je bestelling? Of heb je vragen over je huid of onze producten? Dan krijg je Tara aan de lijn. Zij is een van onze vaste medewerkers die buiten kantoortijden klaarzit om je te adviseren.

Ilse Velkers
Ilse Velkers
Student huidtherapie
Ilse Velkers

Heb je in de avonduren of in het weekend hulp nodig bij je bestelling? Of heb je vragen over je huid of onze producten? Dan krijg je Ilse aan de lijn. Zij is een van onze vaste medewerkers die buiten kantoortijden klaarzit om je te adviseren.

Fleur Hoppen
Fleur Hoppen
Student huidtherapie
Fleur Hoppen

Heb je in de avonduren of in het weekend hulp nodig bij je bestelling? Of heb je vragen over je huid of onze producten? Dan krijg je Fleur aan de lijn. Zij is een van onze vaste medewerkers die buiten kantoortijden klaarzit om je te adviseren.

Francine van Nee
Francine van Nee
Huidtherapeut
Francine van Nee

Heb je in de avonduren of in het weekend hulp nodig bij je bestelling? Of heb je vragen over je huid of onze producten? Dan krijg je Francine aan de lijn. Zij is een van onze vaste medewerkers die buiten kantoortijden klaarzit om je te adviseren.

Ashley van Thiel
Ashley van Thiel
Student huidtherapie
Ashley van Thiel

Heb je in de avonduren of in het weekend hulp nodig bij je bestelling? Of heb je vragen over je huid of onze producten? Dan krijg je Ashley aan de lijn. Zij is een van onze vaste medewerkers die buiten kantoortijden klaarzit om je te adviseren.

Famke Geraeds
Famke Geraeds
STUDENT HUIDTHERAPIE
Famke Geraeds

Heb je in de avonduren of in het weekend hulp nodig bij je bestelling? Of heb je vragen over je huid of onze producten? Dan krijg je Famke aan de lijn. Zij is een van onze vaste medewerkers die buiten kantoortijden klaarzit om je te adviseren.

Puck Drenthe
Puck Drenthe
Student huidtherapie
Puck Drenthe

Heb je in de avonduren of in het weekend hulp nodig bij je bestelling? Of heb je vragen over je huid of onze producten? Dan krijg je Puck aan de lijn. Zij is een van onze vaste medewerkers die buiten kantoortijden klaarzit om je te adviseren.

Anouk Dijkstra
Anouk Dijkstra
Student huidtherapie
Anouk Dijkstra

Heb je in de avonduren of in het weekend hulp nodig bij je bestelling? Of heb je vragen over je huid of onze producten? Dan krijg je Anouk aan de lijn. Zij is een van onze vaste medewerkers die buiten kantoortijden klaarzit om je te adviseren.

Heleen Voskuilen
Heleen Voskuilen
Student huidtherapie
Heleen Voskuilen

Heb je in de avonduren of in het weekend hulp nodig bij je bestelling? Of heb je vragen over je huid of onze producten? Dan krijg je Heleen aan de lijn. Zij is een van onze vaste medewerkers die buiten kantoortijden klaarzit om je te adviseren.