Leuk dat je langskomt! Goed om te weten:

 

Kom met een schone huid

We gaan huidmetingen doen. En die zijn het meest accuraat wanneer je huid schoon is. Het beste is je gezicht twee tot drie uur voor de afspraak te reinigen en daarna niets meer aan te brengen op je huid, ook geen toner, serum of crème. Je huid heeft dan de tijd om rustig te worden. Mascara en oogpotlood mag je gewoon laten zitten.

Lukt het niet om je gezicht vooraf te reinigen, dan doen we dat in het Skincare Centre. Om tot een goede analyse te komen passen we de volgorde van de metingen dan wat aan.

 

Parkeren in de buurt

Kom je met de auto? In de omgeving van het Skincare Centre in Huizen is genoeg parkeergelegenheid. Voor de deur van het Skincare Centre is een parkeerplek. Als die bezet is kun je in de omliggende straten gratis parkeren.

 

Afspraak annuleren?
Wil je je afspraak annuleren, geef dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren aan ons door. Wil je een geplande afspraak voor maandag afzeggen, doe dit dan voor vrijdagmiddag 12.00 uur.

 

Kom je een beetje vroeger?
Probeer tien minuten van tevoren aanwezig te zijn voor je Persoonlijke Huidanalyse. Je huid kan vast even wennen binnen, terwijl wij ondertussen voor een lekker kopje koffie of thee zorgen.

 


Vragenlijst

Om je zo goed mogelijk advies te kunnen geven, hebben we nog enkele vragen. En misschien wil jij zelf ook nog iets weten?


Deze vragenlijst is beveiligd; alleen de behandelaars kunnen de antwoorden inzien. Mocht je bepaalde vragen toch liever niet invullen, dan laat je deze gewoon leeg. 

 

Graag voor- en achternaam

Geef in de juiste volgorde van je routine aan welk product je gebruikt en van welk merk/lijn het product is.

Geef in de juiste volgorde van je routine aan welk product je gebruikt en van welk merk/lijn het product is.