Graag geven we je ook nog wat belangrijke tips voor de afspraak:

Kom met een schone huid
De huidmetingen zijn het meest accuraat wanneer ze kunnen worden gedaan op een schone huid. Het beste is daarom je gezicht twee tot drie uur voor de afspraak te reinigen en daarna niets meer aan te brengen op je huid, ook geen toner, serum of crème. Mascara en oogpotlood mag je laten zitten.

Als het niet lukt met een gereinigde huid te komen, dan kunnen we je huid in het Skincare Centre schoonmaken. Om tot een goede analyse te komen passen we de volgorde van de metingen dan aan.  

Zo vind je ons
Bekijk hier onder het kopje veelgestelde vragen de parkeergelegenheden en opties voor het openbaar vervoer.

Afspraak annuleren?
Mocht je je afspraak niet kunnen nakomen, dan dien je dit uiterlijk 24 uur van tevoren aan ons door te geven. Wil je een geplande afspraak voor maandag afzeggen, dan dien je dit voor vrijdagmiddag 12:00 uur te doen.

Eerst even tien minuten wennen
Probeer tien minuten van tevoren aanwezig te zijn voor je Persoonlijke Huidanalyse. Dan kan je huid alvast wennen aan de temperatuur en luchtvochtigheid van het Skincare Centre. Wij zorgen ondertussen voor een lekker kopje koffie of thee.


Vragenlijst
Om zo goed mogelijk advies te kunnen geven, hebben we nog enkele vragen. En misschien wil jij zelf ook nog iets weten?
Deze vragenlijst is beveiligd; alleen de behandelaars kunnen de antwoorden inzien. Mocht je bepaalde vragen toch liever niet invullen, dan laat je deze gewoon leeg. 

Graag voor- en achternaam