Hoelang is het geleden dat je er even lekker tussenuit bent geweest? Na een bewogen jaar leek het me een mooi idee om wat mensen blij te maken met een bijzonder uitje voor 2 personen. Te beginnen bij een bezoek aan mijn Skincare Centre. Daar wil ik jullie een uitgebreide persoonlijke huidanalyse aanbieden plús alle producten die we adviseren voor jouw huid. Je bezoek aan mijn kliniek mag je vervolgens afsluiten met een overnachting in het bekendste hotel van Rotterdam. Doen jullie mee?

 

BESTEL & WIN

 

Dr. Jetske Ultee

'Tijd voor jezelf,
zo belangrijk'

 

 

Dr. Jetske Ultee
Zo doe je mee

Iedereen die 23, 24 of 25 februari een bestelling* doet op de webshop maakt automatisch kans. Elke dag trekken we één winnaar. Ben jij een van de drie gelukkigen? Dan vind je in je pakketje een uitnodiging om contact op te nemen met ons, zodat we samen jullie bezoek aan het Skincare Centre en de overnachting in Hotel New York kunnen plannen.

 

NAAR DE SHOP

 

 

Jouw trip naar Rotterdam
1
1
Persoonlijke Huidanalyse

 

Jullie skin trip begint in mijn Skincare Centre. Daar krijg je een uitgebreide persoonlijke huidanalyse. Wat houdt dat precies in? We gaan jouw huid en die van je vriend of vriendin tot in detail in kaart brengen. Daarvoor gebruiken we speciale apparatuur zoals de Visia en microscoop. Je kunt zelf meekijken naar de beelden die we maken.

 

 

2
2
Compleet huidverzorgingspakket

 

Als alle metingen zijn gedaan, weten we precies welke huidverzorging het beste bij jouw huid past. Zo kunnen wij de juiste producten voor jullie uitkiezen. Jullie gaan allebei naar huis met een compleet huidverzorgingspakket dat bestaat uit het 5 Stappenplan, eventueel aangevuld met een van mijn Serums en een Repair Cream.  

 

 

3
3
Nachtje Hotel New York

 

Nu mogen jullie de Maas oversteken en inchecken in Hotel New York in het hart van Rotterdam. Ooit was dit het voormalige hoofdkantoor van de Holland-Amerika Lijn, nu is het een bekende hotspot met uitzicht op de skyline van de stad. Geniet van een fijne overnachting en ontbijt.
Enjoy!

 

 

 

Skincare Centre

‘Met peelings, laser en microneedling kunnen we jouw huid nog verder verbeteren’

Behandelingen
  • Verschillende soorten peelings
  • Microneedling (dermapen)
  • Laser- en OPL-behandelingen

Shop

 

*M.u.v. het e-book en de digitale giftcard

Actievoorwaarden