Het Skincare Centre gaat weer open. Hoe gaan we om met de coronamaatregelen?

Binnenkort kunnen wij de deuren weer openen van het Skincare Centre. Wij kijken er ontzettend naar uit om je weer te ontmoeten. Om ervoor te zorgen dat we met zijn allen gezond blijven, vertellen we je graag wat meer over onze aangepaste werkwijze.    

 

Wat vragen we van je?

Om het risico op besmetting zo klein mogelijk te maken, is het belangrijk dat iedere klant onderstaande vragen nog eens goed doorneemt voor zijn of haar komst naar de kliniek.

 • Heb je de afgelopen 24 uur klachten gehad als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts, moeheid, hoofdpijn, oogontsteking of diarree?
 • Heb je huisgenoten met deze symptomen?
 • Heb je huisgenoten die in thuisisolatie zitten?
 • Ben je korter dan 14 dagen geleden genezen van corona?
 •  

  Mocht je op een van deze vragen ‘ja’ antwoorden, dan vragen we je om even contact op te nemen met ons (010-4363276 of [email protected]). ). De afspraak zal dan niet door kunnen gaan. Laten we samen kijken naar een nieuwe oplossing!

  We adviseren verder aan klanten met een verminderde weerstand of met een verhoogd risico op ziek worden om niet naar de kliniek te komen.

  We willen je ten slotte vragen om niet eerder dan 5 minuten voor de afspraak aanwezig te zijn.

   

  ➤ Handhygiëne en wachtruimte

  Omdat handhygiëne een van de belangrijkste maatregelen is om verspreiding van het virus tegen te gaan, vragen wij je bij binnenkomst de handen te desinfecteren met handalcohol. Raak daarna je gezicht en zaken zoals mobiele telefoons liever niet meer aan.

  In de wachtruimte zal tijdelijk geen koffie of thee worden geserveerd. Ook zijn de leesbladen uit voorzorg weggehaald. We adviseren verder om zo min mogelijk van het toilet gebruik te maken en om de praktijk na de behandeling zo snel mogelijk weer te verlaten.

  Verder is het belangrijk dat je alleen naar de afspraak komt.

   

  ➤ Onze aangepaste werkwijze

  We proberen met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren zoals wordt geadviseerd. Maar tijdens het uitvoeren van de behandelingen en huidmetingen zal dat lastig zijn. Daarom willen we je graag vooraf inlichten over de maatregelen die wij getroffen hebben in de kliniek.

    Wij volgen het hygiëneprotocol

    Wij wassen regelmatig onze handen

    Daarnaast werken wij met handschoenen/p>

    Wij gebruiken papieren zakdoekjes

    En dragen mondkapjes

    Wij schudden geen handen

    De kliniekruimte wordt extra schoongemaakt tussen alle behandelingen door

    Wij blijven thuis als wij een van bovengenoemde klachten hebben

    Wij stoppen de behandeling direct als een klant toch klachten blijkt te hebben


  Wij zien je heel graag in het Skincare Centre!