Beautyopinie | 2 mei 2018

Review Suncover

By Beautyopinie

Gepubliceerd: Beautyopinie
Datum: 2 mei 2019
Door: Natascha Kooiman

 

 

Op de blog Beautyopinie verscheen een wel heel enthousiaste review over de Suncover van Dr. Jetske Ultee: ‘De allerfijnste zonnebrandcrème, met de mooiste ingrediënten, voor de laagste prijs…’ Lees het hele stuk:

 

 

Review Suncover

Favoriet! | de Suncover zonnebrandcrème van Jetske Ultee

 

 

Ben je op zoek naar een fijne zonnebrandcrème met veilige zonnefilters, zonder overbodige meuk en ook nog eens prima van prijs? Dan moet je deze review van de Suncover zonnebrandcrème van Jetske Ultee lezen. Ik vind hem GE-WEL-DIG!

 

 

De zonnebrandcrème Suncover SPF 30 van Jetske Ultee

Met deze review van de Suncover zonnebrandcrème van Jetske Ultee sluit ik een week die in het teken stond van zonbescherming af. Ik heb namelijk mijn holy grail gevonden! De afgelopen weken heb ik veel verschillende producten getest. Ik heb er uitgebreid over geblogd maar dit is de allerfijnste zonnebrandcrème die ik kon vinden. Met de mooiste ingrediënten, voor de laagste prijs.

 

 

Mijn ervaringen met deze zonnebrandcreme

Eigenlijk valt er niet eens zo heel veel te zeggen over deze zonnebrandcrème van Jetske Ultee. Deze crème doet gewoon precies wat ‘ie belooft. Hij bevat mooie zonnefilters, geen overbodige meuk en is bovendien ook nog eens betaalbaar. Oh, en hij is ook nog eens fijn in gebruik. Wat wil je nog meer?

 

Het ontleden van de ingrediëntenlijst is heel simpel; ik zie veel mooie zonnefilters en geen overbodige toevoegingen die je huid kunnen irriteren. Jetske Ultee verkoopt trouwens ook nog een zonnebrandcrème mét extra voedende ingrediënten. Dit is de Suncare lijn en naast veilige filters ter bescherming tegen de schadelijke effecten van uv-A- en uv-B-straling bevat deze zonnebrandcrème ook niacinamide, cafeïne en vitamine E.

 

 

Is de zonnebrandcrème Suncover van Jetske Ultee fijn?

Ja, duh! Ik ben echt mega enthousiast over deze zonbescherming. Eigenlijk valt er niet eens zoveel over te zeggen. De Suncover van Jetske Ultee is een crème met veilige zonnefilters die je huid beschermen tegen de zon. Er zitten geen overbodige ingrediënten in, hij is geschikt voor lichaam én gezicht en bovendien kost deze flacon met 250ml 14,95 en dat vind ik echt een prima prijs. Zodra deze flacon op is ga ik de Suncare zonbescherming met extra voedende ingrediënten bestellen. Ik ben fan!

 

Suncover is een non profit product vanuit de stichting Sunwiser van Dr. Jetske Ultee omdat zij vind dat iedereen recht heeft op goede zonbescherming.

 

Wat denk jij van deze zonnebrandcrème? En heb jij wel eens producten van Dr. Jetske Ultee gekocht?