Zazazoo | 18 oktober 2021
Review: Dr. Jetske Ultee Hand Wash
By Zazazoo

Zazazoo | Hand Wash

Gepubliceerd: Zazazoo
Datum: 18 oktober 2021
Door: Jolanda Janssen

Jolanda Janssen van Zazazoo testte de nieuwe Hand Wash van Dr. Jetske Ultee uit. Wat vond ze ervan?

 

Review: Dr. Jetske Ultee Hand Wash

Een hydraterende, verzorgende en parfumvrije hand wash, dat is de nieuwe Dr. Jetske Ultee Hand Wash. Dr. Jetske Ultee ontwikkelde dit product omdat we juist onze handen moeten koeteren met een goede verzorging. In de review van vandaag vertel ik je wat meer over de nieuwe hand wash en deel ik mijn bevindingen.

 
Onze handen zijn onmisbaar, we voelen ermee, we communiceren ermee, we hebben lief, creëren en delen en laten zien wie we zijn. Onze handen zijn onwijs belangrijk de hele dag door. Wees dus voor je handen net zo lief als voor je gezicht.
 
Een hand wash die goed reinigt (vooral in deze tijd), maar ook zacht is, beschermend werkt en verzorgend is. Soms is dat moeilijk te vinden en dat vond ook Dr. Jetske. Om deze reden is ze haar eigen handzeep gaan ontwikkelen en zie hier het resultaat. Een pracht product in een net zo mooie pompflacon. Hij is vrij groot (heeft een inhoud van 500 ml.), is wit en heeft mooie gouden details. Superluxe voor in je keuken of badkamer dus!
 
De formule van deze handzeep zorgt ervoor dat je handen niet uitdrogen en dat dat trekkerige gevoel verdwijnt. Het is geschikt voor zelfs de allergevoeligste en droge huid en bevat de perfecte mix tussen wasstoffen, kalmerende en hydraterende ingrediënten. De formule is parfumvrij zodat iedereen ervan kan genieten.
 
Aangezien we momenteel best veel onze handen wassen ben ik hem meteen gaan gebruiken. Hij is echt onwijs fijn. Hoewel ik eerlijk moet toegeven dat ik graag een fijn geurtje erbij heb is dit zeker niet iets dat ik hier mis. De zeep maakt de handen goed schoon, schuimt prima en spoelt goed af. Topper weer!