Silkeblogs | 20 juni 2019
Uncover Skincare Body Cream
By Silkeblogs

Gepubliceerd: Silkeblogs
Datum: 20 juni 2019
Door: Silke

 

 

Wat vindt blogger Silke van de Body Cream van Dr. Jetske Ultee? Over de verpakkingen is ze al heel enthousiast. En hoe beviel het product zelf? Lees het hier:

 

 

Uncover Skincare Body Cream

 

Uncover is ongetwijfeld een van mijn favoriete merken als het op skincare aankomt. Ze hebben het idee van goede huidverzorging écht goed begrepen, en werken huidverbeterend. Tot voor kort hadden ze enkel producten voor het gezicht, maar onlangs lanceerden ze ook hun lichaamsverzorging. Ik kon uiteraard niet wachten om iets uit te proberen, en daarom vertel ik je vandaag alles over de Uncover Skincare Body Cream.

 
 

Een goede huidverzorging stopt natuurlijk niet bij je gezicht, en dat vond Dr. Jetske Ultee – oprichter van Uncover Skincare – ook. Ik merk dat de huid van mijn lichaam soms wel wat verzorging nodig heeft. Ken je dat prikkende gevoel als je huid heel droog is? Ik heb dat regelmatig op mijn onderbenen, de achterkanten van mijn armen en mijn onderrug. Heel specifiek, I know. Ik gebruik dan ook bijna altijd een verzorgende crème voor mijn lichaam.
 
De Uncover Skincare Body Cream zit in een verpakking die je meteen kan herkennen. Ik vind dat Uncover de allermooiste verpakkingen maakt. Ze zijn clean en duidelijk, maar ze zien er ook stijlvol uit. Voor mij krijgt Uncover daar ook altijd een extra puntje voor, want dankzij hun mooie producten ziet mijn badkamer er altijd supermooi uit. Bovendien wil ik nog even opmerken dat in de fles wel een halve liter aan product zit. Da’s echt heel veel!
 
De Uncover Skincare Body Cream is een crème zonder parfum of schadelijke ingrediënten, die je huid niet alleen hydrateert maar ook verzacht en beschermt. Dat allemaal dankzij de toevoeging van niacinamide, beter bekend als vitamine B3, dat beschermt tegen uv-schade en helpt een droge huid voorkomen en herstellen door de barrièrelaag te versterken. Een andere werkzame stof in de Uncover Skincare Body Cream is zoethoutwortel. Die helpt de droge en beschadigde huid te verbeteren door schilfering te verminderen en de soepelheid te herstellen, en werkt tegelijkertijd ook kalmerend en ontstekingsremmend.
 
 

Die zoethoutwortel, da’s echt heel raar, maar ik proef die er een beetje in. Ik merkte dat ik mijn handen had ingesmeerd met de Body Cream, en dan per ongeluk mijn lippen aangeraakt en ik merkte op dat mijn lippen lichtjes zoet smaakten. Heel grappig!

 

Mijn mening

Ik vind hem heerlijk in gebruik. De Uncover Skincare Body Cream is niet vet, maar ook niet te licht. Hij dringt snel in en geeft mijn huid een zijdezacht en glad gevoel. Ik wil Uncover trouwens nog eens een extra punt geven voor de transparantheid die ze bieden op hun website. Je vindt er namelijk niet alleen de ingrediëntenlijst van elk product, maar ook van élk ingrediënt wat het is en wat het doet. Chapeau! Een voorbeeld voor elk merk met huidverzorging.
 
Uncover Skincare Body Cream, € 34,95 voor 500ml.

 

Heb jij de producten van Uncover al geprobeerd?