Curvacious | 6 februari 2019
Mijn Uncover Skincare favorieten
By Curvacious

 

Gepubliceerd: Curvacious
Datum: 6 februari 2019
Door: Desirée Pelgrom

 

 

Op haar blog Curvacious vertelt Desiree wat het 5 Stappenplan van Dr. Jetske Ultee voor haar huid deed. Welke producten raadt ze aan? Lees haar uitgebreide review:

 

 

 

Mijn Uncover Skincare favorieten

Een nieuw jaar, een nieuwe skincare routine! En zo begon ik begin vorige maand heel trouw met de Dr. Jetske Ultee Uncover Skincare producten die ik voor mijn huid en huidwensen toegestuurd kreeg. We zijn nu ruim een maand verder en ik vertel je graag welke van deze producten ik kan aanraden!

 

‘Lees ook: Dr Jetske Ultee Uncover Skincare producten.

 

 

In het hierboven gelinkte artikel vertel ik meer over de achtergrond van het merk, hoe het ontstaan is, welke producten ik na de huidanalyse toegestuurd kreeg en deelde ik mijn eerste alvast met je. In het artikel van vandaag deel ik mijn Uncover Skincare favorieten met je. Want ja, er zijn er duidelijk een aantal die er voor mij uitspringen en ik je zeker aan kan raden om eens te gaan proberen.

 

 

 

Mijn huidtype

Hierbij even wat korte informatie over mijn huidtype. Zodat je je een beter beeld kan vormen en in kan denken of dezelfde producten wellicht ook voor jouw huid fijn zullen zijn. Ik ben 34 jaar, heb duidelijk de eerste lijntjes in mijn gezicht staan, enkele duidelijk aanwezige pigmentvlekjes, een wat onregelmatige textuur, mijn huid reageert snel op kou, aanraking en dergelijke met roodheid en ik krijg – zeker in de wintermaanden – best een drogere huid wat zich rondom mijn kin, neus en voorhoofd uit in velletjes en droogtelijntjes. Ik heb duidelijk een gevoeliger huidtype.

 

 

Ingrediënten en geur

Zoals je weet probeer ik mede door mijn huidtype, maar ook zeker vanwege mijn kennis op het gebied van huidverzorging, bepaalde ingrediënten te vermijden. Wat dat betreft zit je met Uncover Skincare wel goed, want er zitten geen harde/uitdrogende alcoholen, SLS (harde reiniger) en parfum in verwerkt en de ingrediënten die er wél in zitten bieden een combinatie van voeding, hydratatie, kalmering en bescherming aan de huid. Dat is dus sowieso een pluspunt.

 

Ik kreeg enkele vragen over de geur van de producten omdat er geen parfum in zit. Nu gebruik ik al zeer regelmatig producten zonder parfum en ben ik er misschien al aan gewend, maar de geur van deze producten vind ik totaal niet opvallend. Het is denk ik het beste te omschrijven als zalvig en zacht en blijft ook niet lang aanwezig na gebruik.

 

 

 

Mijn favorieten

Heel eerlijk? Ik vind alle producten die ik heb mogen uitproberen prettig in gebruik en ze doen wat ze moet doen. Zonder er te kort over te willen zijn: het zijn zachte maar doeltreffende producten en maken een heel goede basis skincare routine. Door het vitamine A serum, een huidolie, de repair cream of iets dergelijks toe te voegen kan je aan de 5 stappen net even wat meer invulling geven. Qua reiniging zou ik alsnog willen tippen om aan de lijn een reinigingsolie toe te voegen. De cleanser die nu verkrijgbaar is is prima voor de dagen dat je weinig make-up draagt, maar haalt longlasting en waterproof make-up niet voldoende weg. Een oliereiniger is alsnog heel mild en zou dit wél aankunnen!

 

Maar waar ik in die ruime maand van het testen echt fan van ben geworden zijn toch wel de exfoliant voor de normale tot vette huid (maakt de textuur van mijn huid gladder en zachter en zorgt dat de schommelingen van de zwangerschapshormonen onder controle bleven), de toner (die duidelijk meer voor mijn huid doet dan enkel ‘opfrissen’, het voelt een beetje als een toner en serum in één) en de repair cream. Deze laatste maakt mijn huid lekker soepel, zacht, liet droogtelijntjes en droge plekjes als sneeuw voor de zon verdwijnen én doet het ook op het snoetje van mijn dochter heel erg goed.

 

Ook heel fijn: de producten zijn duidelijk zuinig in gebruik en ondanks dat de verpakkingen niet transparant zijn lijk ik zo aan het gewicht ervan te kunnen voelen dat ik er nog wel een tijd mee vooruit kan. Dus zeker een goede prijs-/kwaliteitverhouding wat mij betreft. Alle Dr. Jetske Ultee Uncover Skincare producten zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel. De prijzen variëren tussen de €25,95 en €49,95 per product. Schaf je in één keer het complete 5-stappen-plan aan dan krijg je een korting met de 4+1 gratis actie.

 

–> Spreken de Uncover Skincare producten jou aan om eens uit te proberen? Wat is op dit moment een lifesaving product in jouw huidverzorgings-routine?

 

Liefs,
Desirée