Instagram | 2 november 2019
Nina Piersons 5 min avondroutine
By Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gepubliceerd: Instagram
Datum: 2 november 2019
Door: Nina Pierson

 

Nina Pierson, de succesvolle vrouw achter foodketen SLA en online platform Bedrock, deelt op Instagram haar beautyroutine. Bekijk welke producten ze gebruikt van haar ‘huidverzorgingsguru @dr_jetske_ultee

 

NINA PIERSON – Het is weer tijd voor een nieuwe routine! Dit keer wat ik doe voor het slapengaan. Natuurlijk in 5 minuten want aan het einde van de meeste dagen kan ik amper nog een vinger optillen. Ben nu bijna 34 en dat wil wel zeggen dat mijn huid liefde en aandacht nodig heeft. Die voed ik van binnenuit door gezond te eten en genoeg te slapen maar dus ook door wat ik erop smeer. Op dit moment is dit mijn favoriete vegan night time routine:
1. Cleansing: schoonmaken met een wasbaar watje @facehalo plus de reinigingscreme van @drhauschkanl (naast je make-up vooral als je in de stad woont wil je de dag van je gezicht spoelen)
2. Kalmeren: van mijn huidverzorgingsguru @dr_jetske_ultee geleerd dat een toner de huid kalmeert. Ik gebruik die van @drhauschkanl maar Jetske heeft ook een hele fijne.
3. Verzorgen: ik zweer bij de Vitamine A serum van @dr_jetske_ultee Effectieve verzorging voor m’n gezicht. Wacht tussendoor 10 minuten voordat ik de moisturizer op doe. Helpt ook rode vlekjes te verminderen. Niet te gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft.
4. Voeden: moisturizer van @dr_jetske_ultee Hydrateren is eigenlijk het enige wat een moisturizer moet doen. Ga op zoek naar een geurloze want parfum is een stiekeme huidverouderaar. Saai maar wel het beste voor je gezicht. Hetzelfde geldt dus voor maskertjes. Zijn volgens @dr_jetske_ultee niet per se noodzakelijk. Maak ze zelf of kies eentje die echt puur hydraterende is! Voila, dat was hem! Oh ja en nog wat shea butter van @holisticdoula op m’n lippen. Ideaal ook voor droge plekjes! Hoop dat je er wat aan had. Stel gerust je vraag in een comment hieronder. Happy weekend!!