Dr. Jetske Ultee
Kom jij werken bij Dr. Jetske Ultee? Vacature Onderzoeker & tekstschrijver

We zijn op zoek naar iemand met een passie voor de huid, wetenschap én tekst. Als onderzoeker & tekstschrijver bij team Jetske ben je dagelijks bezig met het bedenken en onderzoeken van nieuwswaardige verhalen over de huid, huidverzorging en huidproblemen. Lees meer:

 

September 2022

 

Wie is Dr. Jetske Ultee?

Dr. Jetske Ultee begon twaalf jaar geleden met een informatieve, kritische blog (dr-jetskeultee.nl) over huidverzorging. Het merk bestaat daarnaast uit een succesvolle cosmetica- en huidverzorgingslijn, het Skincare Centre waar we klanten ontvangen voor behandelingen en huidadvies, het onderzoeksinstituut Skinwiser waar we onderzoek doen naar de huid, voeding en leefstijl, en de landelijke campagne Smeer je in!, waarmee we ons inzetten voor veilig zongedrag.

 

 

Wat ga je doen?

De kracht van de blog en socialmediaberichten van dr. Jetske Ultee is het vertalen van (taai) wetenschappelijk onderzoek naar begrijpelijke taal. En dat is dus ook precies waar jij het team in zult ondersteunen!

 

Als onderzoeker & tekstschrijver in het team van Jetske bedenk en onderzoek je nieuwswaardige verhalen over de huid, huidverzorging en huidproblemen. Je zult je daarvoor bezighouden met korte en langlopende dossiers. Zo hou je dagelijks in de gaten of er nieuws of nieuwe wetenschappelijke onderzoeken gepubliceerd zijn over dit vakgebied. Dit kan betekenen dat je direct aan de slag gaat met een blog of socialemediabericht over dit interessante onderwerp. Ook als we een vraag binnenkrijgen van een lezer, zul je daarvoor de wetenschap in duiken, om diegene een wetenschappelijk onderbouwd antwoord te kunnen geven. Langer lopende projecten zijn literatuuronderzoeken om een bepaalde onderzoeksvraag te beantwoorden of het doen van eigen onderzoek.  

 

 

Nog even op een rijtje wie we precies zoeken

  • Je hebt een wo-opleiding afgerond
  • Je hebt affiniteit met en ervaring in het zelfstandig uitvoeren en interpreteren van wetenschappelijk onderzoek
  • Je hebt een duidelijke pen (je kunt lastige materie helder uitleggen) en schrijft foutloos Nederlands
  • Je bent in staat om de teksten de toon van Jetske te geven
  • Je zorgt voor nieuwe wetenschappelijke kennis door zelf literatuuronderzoek uit te voeren, nieuw onderzoek in samenwerking met externen op te zetten en door het dagelijks bijhouden van nieuw gepubliceerde artikelen
  • Je bent (natuurlijk) geïnteresseerd in de huid en in huidverzorging
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar

 

Wat bieden wij?

Dr. Jetske Ultee zorgt goed voor haar medewerkers, met onder andere een pensioenplan, reiskostenvergoeding en natuurlijk de mogelijkheid om ’s ochtends en ‘s avonds het 5 Stappenplan te gebruiken. Dr. Jetske Ultee huist in een mooi en stijlvol pand in het Scheepvaartskwartier in Rotterdam. We zien je graag regelmatig op kantoor, maar thuiswerken is zeker een optie. We hebben een leuk team, waarbij we elkaar proberen te helpen, er veel vrijheid is om het eigen werk te organiseren en onze klanten bij al het werk centraal staan.

 

 

Team

 

Klinkt dit als jouw droombaan?

Stuur dan je motivatiebrief en cv naar [email protected]. Voor meer informatie kun je bellen met Matthijs Boog: 010 – 4362 138.

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.