Dr. Jetske Ultee
Kom jij werken bij Dr. Jetske Ultee? Vacature Tekstschrijver

Ben je creatief en overtuigend met tekst? Heb je interesse in de huid en huidverzorging? En kun je goed uit de voeten met wetenschappelijke publicaties? Dan zouden we je graag ontmoeten. Dr. Jetske Ultee is op zoek naar een enthousiaste en ervaren tekstschrijver voor haar blogs en socialemediakanalen.

 

Juni 2022

 

Wie is Dr. Jetske Ultee?

Dr. Jetske Ultee begon twaalf jaar geleden met een informatieve, kritische blog (dr-jetskeultee.nl) over cosmetica. Het merk bestaat daarnaast uit een succesvolle cosmetica- en huidverzorgingslijn, het Skincare Centre waar we klanten ontvangen voor behandelingen en huidadvies, het onderzoeksinstituut Skinwiser waar we onderzoek doen naar de huid, voeding en leefstijl, en de landelijke campagne Smeer je in!, waarmee we ons inzetten voor veilig zongedrag.

 

 

Wat ga je precies voor ons doen?

Je houdt je vooral bezig met het schrijven van blogartikelen en socialemediacontent. Over bestaande en nieuwe producten, over uiteenlopende huidklachten, maar ook over ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverzorging en -verbetering. Je maakt niet alleen verhalen voor onze webshop, maar je vertaalt ook nog eens studies voor Skinwiser, de onderzoeksite waar Dr. Jetske Ultee de laatste wetenschappelijke onderzoeken bijhoudt. En leuke nieuwsbrieven of pakkende teksten voor verpakkingen kunnen ook bij je taken horen. Je hebt kortom goede, originele ideeën voor nieuwe onderwerpen en je weet lastige materie helder uit te leggen voor onze bloglezers en klanten. Dat alles doe je geheel in de stijl van Dr. Jetske Ultee, en in teamverband.

 

 

Wat vragen wij van je?

  • Je ben creatief en overtuigend met tekst.
  • Je hebt minimaal een hbo-opleiding gedaan, bijvoorbeeld in de richting van Communicatiewetenschap en/of Media & Journalistiek.
  • Je kent de weg in wetenschappelijke databanken als PubMed en weet publicaties goed te vertalen en te duiden. Een (medisch-)wetenschappelijke achtergrond verdient daarom echt onze voorkeur.
  • Je vindt (de wereld van) cosmetica interessant en leuk om over te lezen en te vertellen.
  • Je schrijft uiteraard foutloos Nederlands.
  • Je bent in ieder geval 32 uur per week beschikbaar.

 

Wat bieden wij?

Dr. Jetske Ultee zorgt goed voor haar medewerkers, met onder andere een pensioenplan, reiskostenvergoeding en natuurlijk de mogelijkheid om ’s ochtends en ‘s avonds het 5 Stappenplan te gebruiken. Dr. Jetske Ultee huist in een mooi en stijlvol pand in het Scheepvaartskwartier in Rotterdam. We zien je graag regelmatig op kantoor, maar thuiswerken is zeker een optie. We hebben een leuk team, waarbij we elkaar proberen te helpen, er veel vrijheid is om het eigen werk te organiseren en onze klanten bij al het werk centraal staan.

 

 

Wil jij werken op ons prachtige kantoor in Rotterdam?

Stuur dan je motivatiebrief en cv naar [email protected]. Voor meer informatie kun je bellen met Matthijs Boog: 010 – 4362 138.

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.