Bestel je een Suncare SPF 30? Dan krijg je 15% korting op ál je producten.
Suncare zonnebrandcrème is speciaal ontwikkeld voor het gezicht
Bestel je een Suncare SPF 30? Dan krijg je 15% korting op ál je producten.
Suncare zonnebrandcrème is speciaal ontwikkeld voor het gezicht
Bestel je een Suncare SPF 30? Dan krijg je 15% korting op ál je producten.
Suncare zonnebrandcrème is speciaal ontwikkeld voor het gezicht

Dr. Jetske Ultee
Kom jij werken bij Dr. Jetske Ultee? Vacature Health Food Innovator / Diëtist (Master of hbo)

Weet jij precies wat voeding en leefstijl kunnen doen voor de huid? Vind je het leuk om mensen online advies te geven over hoe ze gezond kunnen leven? En ben je geïnteresseerd in wetenschappelijk onderzoek? Misschien word jij dan onze nieuwe collega. Dr. Jetske Ultee is namelijk op zoek naar een ambitieuze expert in voeding.

 

Juni 2022

 

Wie is Dr. Jetske Ultee?

Dr. Jetske Ultee begon twaalf jaar geleden met een informatieve, kritische blog (dr-jetskeultee.nl) over cosmetica. Het merk bestaat daarnaast uit een succesvolle cosmetica- en huidverzorgingslijn, het Skincare Centre waar we klanten ontvangen voor behandelingen en huidadvies, het onderzoeksinstituut Skinwiser waar we onderzoek doen naar de huid, voeding en leefstijl, en de landelijke campagne Smeer je in!, waarmee we ons inzetten voor veilig zongedrag.

 

 

Over de focus op voeding, darmen en leefstijl

De laatste jaren is het idee over de relatie tussen voeding, leefstijl en de huid sterk veranderd. Waar voorheen de link van voeding met acne, rosacea en eczeem werd genegeerd, neemt het aantal studies naar deze relatie elk jaar toe. Daaruit blijkt dat de darmen een veel belangrijkere rol spelen bij huidklachten dan we dachten. Zo weten we dat patiënten met rosacea en acne vaker darmklachten ervaren dan mensen zonder huidaandoeningen.

Bij Dr. Jetske Ultee willen we graag een expert zijn op dit gebied, door een bijdrage te leveren aan onderzoek, maar ook door het vertalen van wetenschappelijk onderzoek naar de praktijk.

 

 

Over de Klantenservice en het Skincare Centre

Het bedrijf groeit hard en timmert ook aan de weg in België en Duitsland. De Klantenservice, maar ook het Skincare Centre, spelen hierbij een ontzettend belangrijke rol. Dagelijks staat het team van huidtherapeuten en huiddeskundigen klaar om advies op maat te geven over huidverzorging en -verbetering. Ook komen er steeds meer vragen van cliënten over hoe ze hun huid kunnen verbeteren met voeding, voedingssupplementen en hun leefstijl. Als Health Food Innovator ben je een belangrijke spin in het web die het team ondersteunt met goed onderbouwde informatie en adviezen over jouw vakgebied.

 

 

Wat ga je doen?

 • Je hebt een vrije rol waarin je meedenkt in de keuze voor projecten en veel ruimte krijgt om die naar eigen inzicht uit te voeren.
 • Het is jouw verantwoordelijkheid om de tak voeding, leefstijl en wetenschap naar een hoger niveau te tillen.
 • Ook ben je verantwoordelijk voor ons online instrument dat klanten advies geeft: inhoudelijk, maar ook in de verdere ontwikkeling. Het doel van dit instrument is een semi-geautomatiseerd en persoonlijk advies, gebaseerd op wetenschappelijke inzichten.
 • Je zorgt voor nieuwe wetenschappelijke kennis over voeding en de huid door nieuw onderzoek in samenwerking met externen op te zetten. Verder houd je nieuw gepubliceerde artikelen bij.
 • Je ondersteunt de huidtherapeuten en Klantenservice bij vragen over jouw vakgebied.
 • Je ondersteunt de tekstschrijvers met wetenschappelijke kennis voor blogs, posts en magazines.
 • Je geeft voeding- en leefstijladvies aan klanten.

 

Wat vragen wij?

 • We hebben een sterke voorkeur voor een kandidaat die zowel een hbo-opleiding Voeding & Diëtetiek als een wetenschappelijke opleiding heeft afgerond.
 • Je bent geïnteresseerd in de huid en in huidverzorging.
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.
 • Je woont niet meer dan 50 kilometer van Rotterdam.

 

Wat bieden wij?

Dr. Jetske Ultee zorgt goed voor haar medewerkers, met bijvoorbeeld een pensioenplan, reiskostenvergoeding en natuurlijk de mogelijkheid om ’s ochtends en ‘s avonds het 5 Stappenplan te gebruiken.

 

Dr. Jetske Ultee huist in een mooi en stijlvol pand in het Scheepvaartskwartier in Rotterdam. We zien je graag regelmatig op kantoor, maar thuiswerken is zeker een optie. We hebben een leuk team, waarbij we elkaar proberen te helpen, er veel vrijheid is om het eigen werk te organiseren en onze klanten bij al het werk centraal staan.

 

 

Wil jij werken op ons prachtige kantoor in Rotterdam?

Stuur dan je motivatiebrief en cv naar [email protected]. Voor meer informatie kun je bellen met Matthijs Boog: 010 – 4362 138.

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.