Dr. Jetske Ultee
Boek een Online Consult

05 oktober 2020

 

We hebben besloten het Skincare Centre tot in ieder geval de volgende persconferentie te sluiten. Tot die tijd bieden wij wel de mogelijkheid om een gratis Online Consult te boeken van 20 minuten met een van de huidtherapeuten. 

 

Wat is een Online Consult?

Of je nu een online huidanalyse wilt; wilt weten welke huidverzorging geschikt is voor jouw huid; of dat iemand meekijkt in je badkamerkastje – alle huidvragen zijn welkom.

 

Hoe werkt het?

  • Een consult via de telefoon of beeldbellen via Teams.
  • Je kunt tot 48 uur van tevoren boeken.
  • Na het boeken van je afspraak krijg je via de mail de bevestiging met een link naar een online vragenlijst.
  • We willen je vragen om voor de afspraak de vragenlijst in te vullen en alvast foto’s van je huid te maken.
  • Na het consult ontvang je het advies ook nog per mail. Handig als je het wilt nalezen.

 

De plekken zijn beperkt. Elke vrijdag komen er nieuwe plekken beschikbaar.

 

Natuurlijk kun je voor alle (andere) vragen ook altijd contact opnemen met de Klantenservice. We zijn bereikbaar van 9.00 tot 22.00 uur.

‘Wij’ zijn trouwens Hanneke, Inge en Renske. Wij werken als huidtherapeuten in het Skincare Centre van Dr. Jetske Ultee. 

 

Hanneke Helder
Hanneke Helder
Huidtherapeut
Hanneke Helder

Vast gezicht in het team. Geliefd en vertrouwd bij klanten. Voordat ze dertien jaar geleden huidtherapeut werd, deed ze de opleiding tot doktersassistente. Han in a nutshell? Doelgericht. Goedlachs. Laat zich niet gek maken. Supergoed met laser. Maar net zo goed met de meer zachte/psychologische kant van de huidtherapie. Het allergelukkigst is ze als ze klanten (weer) kan laten stralen.

Inge van der Meer
Inge van der Meer
Huidtherapeut
Inge van der Meer

Inmiddels ook een vertrouwd gezicht in het Skincare Centre. De combinatie beauty & science maakte dat ze huidtherapeut wilde worden. Houdt zich graag bezig met de wetenschappelijke achtergronden. En (dus ook) met het tackelen van wéér een nieuwe beautyhype waarover klanten bellen. Perfectionist van de prettigste soort. Pas tevreden als niet alleen het puistje, maar ook het littekentje eronder weg is.

Renske Ruessink
Renske Ruessink
Huidtherapeut
Renske Ruessink

Kersvers in het team, iets dat ze stiekem al hoopte vanaf het moment dat ze met haar opleiding tot huidtherapeute begon. Inspelen op de nieuwste trends en laatste onderzoeken vindt ze niet alleen leuk, maar ook belangrijk. Net als een warm contact met klanten. Sociaal en gezellig, gedreven en altijd enthousiast. Heerlijk snel achter de knoppen en vertelt ook iedereen die het níet wil horen hoe belangrijk zonbescherming is.